Eject CD-rom
|
|
Prof_JuDoK | Data: Marti, 24 Martie 2009, 08:10 | Mesajul # 1 |
Mini-Membru
Grup: Membru
Status: Offline
| Descriere Plugin: Printr-o simpla comanda la AmxX deschizi cd-romul unui player. Download de aici ---> AICI <--- Instalare: 1. Fisierul amx_ejectcd.sma il puneti in addons/amxmodx/scripting 2. Fisierul amx_ejectcd.amxx il puneti in addons/amxmodx/plugins 3. Intrati in fisierul addons/amxmodx/configs/plugins.ini si adaugati la urma: Cod: amx_ejectcd.amxx Comenzi administrative (se tasteaza in consola si trebuie sa fiti administrator): amx_ejectcd nume/parte_din_nume - deschide clapeta la CD-Rom-ul jucatorului ales amx_closecd nume/parte_din_nume - inchide clapeta la CD-Rom-ul jucatorului ales amx_popcd nume/parte_din_nume - deschide si inchide de 10 ori clapeta la CD-Rom-ul jucatorului ales P.S. Mai speriem ji noi p cate 1 :)))) ( daca e sa fie bagat )
☻/ /▌ / \
Mesaj editat de Prof_JuDoK - Marti, 24 Martie 2009, 08:11 |
|
| |
CiTa_ZaPacItA | Data: Marti, 24 Martie 2009, 11:12 | Mesajul # 2 |
Super=Manager
| bwhahaha prea tare comanda:)))) ce show ar fi:)))))))
Nu beau, NU fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta. asta pana ies din puscarie
|
|
| |
Prof_JuDoK | Data: Marti, 24 Martie 2009, 11:20 | Mesajul # 3 |
Mini-Membru
| ms ms :">:"> :))))) deja imi imaginez : " ma nene ce are CD-romul meu de se deschide ? " :)))))))
☻/ /▌ / \
|
|
| |
S3rGiu | Data: Marti, 24 Martie 2009, 12:31 | Mesajul # 4 |
=Moderator=
| mai era una si sa ii inkizi cd-rom-ul....o sa o aduc eu
CODATI va avertizez dak va mai prind va transez >:)
|
|
| |
|
S3rGiu | Data: Marti, 24 Martie 2009, 12:39 | Mesajul # 6 |
=Moderator=
| aha....io am vazut k erau 2 plugin-uri diferite...da in fine..nu am vz...mare lucru ....si oriqm nu crek il baga x k noi nu vrem sa strikm pc la alti....cs sa il strici da...dar pc nu.
CODATI va avertizez dak va mai prind va transez >:)
|
|
| |
Prof_JuDoK | Data: Marti, 24 Martie 2009, 12:41 | Mesajul # 7 |
Mini-Membru
| lol iar mah =)))))) da nu strici nik un pc =)))) doar ii deschizi CD-romul =))))) dmnee =))))))))))))))))))))))))))))))))))) adik poti sa il strici daca il ia el la picioare pc-ul =))))))))))))
☻/ /▌ / \
|
|
| |
rcon | Data: Marti, 24 Martie 2009, 20:32 | Mesajul # 8 |
Administrator
Grup: (*-=Administrator=-*)
| deci pluginul asta il am de vreo 2 ani dar nu ma intereseaza k nu stau io sa i scot cd-ul lu ala mai bine i dau un destroy sau ban si gata am terminat cu un retard
|
|
| |
Prof_JuDoK | Data: Marti, 24 Martie 2009, 20:43 | Mesajul # 9 |
Mini-Membru
| X e dar 4fun n pt codati...... daca vrei iti aduc cv rau pt codati eu am pus 1 plugin k sa fie acolo n k sa il pui p srv
☻/ /▌ / \
|
|
| |
rcon | Data: Marti, 24 Martie 2009, 20:52 | Mesajul # 10 |
Administrator
Grup: (*-=Administrator=-*)
| stiu nu zic k nu e bine k l-ai postat aici dar zic k nu i prea vad rostu chiar si pt fun , pune-te in locul victimei sa intri pe un server si un admin isi bate joc de tine cu aceasta comanda , cum e ??
|
|
| |
Prof_JuDoK | Data: Marti, 24 Martie 2009, 20:57 | Mesajul # 11 |
Mini-Membru
| poi ji eu am patit-o :))) ji am dat direct RR la pc =)))))))) poi il fol doar in cazul in care incepe q figurile stii ii dai gag ji dp incepi sa ii scoti CD-romul nu ii dai fara motiv
☻/ /▌ / \
|
|
| |
nebun | Data: Marti, 12 Mai 2009, 05:54 | Mesajul # 12 |
-Manager-
Grup: Manager
| super marfa :D
Considerat nebun, afemeiat, stricat, drogat, M-ai etichetat reprezentant al subculturii… Na, că ţi-a rămas puţin sloboz în colţu’ gurii...
Mesaj editat de nebun - Marti, 12 Mai 2009, 05:55 |
|
| |
Marius_Mihay | Data: Joi, 28 Mai 2009, 23:05 | Mesajul # 13 |
-Membru-
| Iti dai seama ce sperietura trage playerul?
Nu ma intereseaza Ranku! Pe tine da..asta e diferenta!!
|
|
| |