Rcon.Ucoz 00:57 - 02 Mai 2024
 

 

 





















 

..::R.c.o.n::.. GunGame Server
Bine aţi venit Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Forum Server ..::R.c.o.n::..[GunGame] - Rcon.no-ip.org » Regulile si Comenzile pentru Server - Rcon.no-ip.org » Procedura banare (Propunere de modificare a procedurii de banare)
Procedura banare
AbnerData: Marti, 26 Mai 2009, 12:55 | Mesajul # 1
Mini-Membru
Grup: Membru
Mesaje: 76
Status: Offline
Salut,

Am sesizat o problema la ultimele cereri de unban, pe care sunt convins ca ati remarcat-o si voi de-a lungul timpului, faptul ca administratorul care a banat nu posteaza sau intarzie foarte mult sa posteze motivul pentru care a banat utilizatorul respectiv.

In consecinta, as propune ca fiecare ban sa fie declarat pe forum intr-un anumit topic in formatul: Am banat astazi utilizatorul <utilizator> din motivul <motiv>. In acest fel, chiar daca administratorul care a banat utilizatorul nu este disponibil pentru mai mult sau mai putin timp, se va putea explica ban-atului care este motivul ban-arii lui.

Astfel, in cazul in care ban-ul nu este declarat pe forum, vom putea stii ca utilizatorul a fost bant de consola si ban-ul poate fi ridicat imediat de catre orice administrator. In cazul in care ban-ul are un motiv declarat pe forum, atunci ceilalti administratori doar vor informa utilizatorul ban-at asupra motivului pentru care a fost ban-at si vor astepta interventia administratorului care a dat ban-ul sau a lui rcon.

Nu cred ca o sa fie o procedura greoaie si nu cred ca o sa fie prea mare deranj pentru cele cel mult unu sau doua ban-uri care un admin le da pe zi.

Astept completarile voastre.


Arata-ti respectul pentru ceilalti utilizatori folosind un limbaj corect.
 
2pac_on_fireData: Marti, 26 Mai 2009, 13:07 | Mesajul # 2
Mini-Manager
Grup: Membru
Mesaje: 146
Status: Offline
da..af fi frumos..am mai vazut si pe alte forumuri de cs....dar ar fi bine cand un admin scrie pe cine la banat si motivul..sa arate si o dovada....ca asa ne putem da seama si cine mai face abuz de admin...un demo /poza ( ca dovada)

"I am crazy, but you know what else: I don't give a fuck."
 
kytantonyData: Marti, 26 Mai 2009, 13:27 | Mesajul # 3
Mini-Membru
Grup: Membru
Mesaje: 285
Status: Offline
eu sunt contra la ce spui tu aici ptr ca nu am timp sa fug de pe sever sa scriu repede pe forum cui am dat ban si motiv ca sa nu uit si nu fi sigur ca numai un ban sau doua pe zi sunt zile in care dau si 10...fiecare admin raspunde de faptele sale si fiecare jucator care e cu capul pe umeri ci nu un copil infect poate verifica in consola cine ia dat ban si sa vina cu dovada...repet faza cu serverul din greseala a fost o singura zi un mic bug din cate stiu eu(ma corecteaza X-ul dk ma insel)....deci nu prea tine faza cu consola ca a dat ban ptr ca nu avem anticheat nik pe server din cate stiu eu ca sa se dea automat...deci imi pare rau dar eu sunt contra la asa ceva...repet fiecare admin raspunde de faptele sale

veghez din lumea de dincolo....
 
AbnerData: Marti, 26 Mai 2009, 13:56 | Mesajul # 4
Mini-Membru
Grup: Membru
Mesaje: 76
Status: Offline
Nu cred ca ar fi nevoie pentru fiecare ban. Cand il vezi cu speed sau cu aim, care sunt foarte evidente, atunci n-are rost pentru ca ma gandesc ca nici ala nu are asa obraz sa vina sa ceara unban. Dar sunt si cazuri interpretabile, mai ales acelea unde nu sunt poze sau nu este facut demo. Oricum, daca un admin este foarte activ si sta mult pe forum, n-ar trebui neaparat sa scrie pentru ca va vedea oricum cererea de unban si va putea argumenta acolo. Dar pentru cei care stiu ca nu pot intra ziua care urmeaza sau cateva zile consecutive, ar fi bine sa scrie motivul ca sa stie omul de ce a fost banat.

Pana la urma problema porneste de la faptul ca nu este specificat un motiv in ban. Ramane la latitudinea fiecaruia sa-si reglementeze procedura de ban in asa fel, incat sa stie si restul adminilor motivul pentru care utilizatorul a fost banat.


Arata-ti respectul pentru ceilalti utilizatori folosind un limbaj corect.
 
DeeJaYData: Marti, 26 Mai 2009, 15:38 | Mesajul # 5
-Manager-
Grup: Membru
Mesaje: 171
Status: Offline
bai fratilor ma scuzati ca zik ce o sa zik acum dar ma dispera chestia asta

abner asta vine incontinu cu tot felu de ideea aiurea !!! eo inteleg o fi dat bani pentru srv , o sa dau si eu o sa dam toti , dar daca dai bani ptr srv asta nu inseamna ca trebuie sa te crezi la egal cu RCON ..vrea el sa faca reguli aici..nu ii convine nimik de la noi de aici ...el daca a platit acum si la facut Xul admin mare..gata se crede marele om...:-j

asta e parerea mea personala !!! v`am salutat wink

Added (2009-05-26, 4:35 Pm)
---------------------------------------------
si inca cv wink

"Ramane la latitudinea fiecaruia sa-si reglementeze procedura de ban in asa fel, incat sa stie si restul adminilor motivul pentru care utilizatorul a fost banat." nu ma obligi tu pe mine sa`mi reglementez atitudinea si cum zice si tony "FIECARE ADMIN RASPUNDE PENTRU FAPTELE SALE ! "

deci e cu totul aiurea ce zice abner asta aci

in fine

DOAR PAREREA MEA !

SANATATE!!!

Added (2009-05-26, 4:35 Pm)
---------------------------------------------
SCZ "PROCEDURA" NU "ATITUDINEA"

Added (2009-05-26, 4:38 Pm)
---------------------------------------------
sI ABNER nu uita un lucru;)

NU FACI TU REGULILE AICI ! SI CU ASTA AM TERMINAT !


Dimineata cand ma trezesc... ma trezesc cu frica
Ca gaborii ar putea sa vina sa ma ia la circa
Asta este lumea oamenilor cu multi bani...
 
AbnerData: Marti, 26 Mai 2009, 17:32 | Mesajul # 6
Mini-Membru
Grup: Membru
Mesaje: 76
Status: Offline
Salut,

Imi pare rau DeeJay dar se pare ca ai inteles gresit ideea de a propune ceva sau de a pune in discutie o anumita chestiune. Propunerea unui lucru nu inseamna impunerea lucrului respectiv. Nu doresc sa impun nimanui nimic, nici macar n-as putea sa impun nimanui nimic. Nici nu doresc sa oblig pe cineva sa faca ceva si sunt convins ca de nicaieri nu se poate trage o asemenea concluzie.

Tot ce fac prin acest thread, si tot ce voi face in continuare prin astfel de thread-uri daca voi crede de cuviinta, este sa fac sugestii care cred ca ar imbunatati activitatea pe forum sau pe server. Daca crezi ca ceva poate sa mearga mai bine, nu inseamna ca crezi ca lucrurile merg prost. Doar ca eu cred ca este intotdeauna loc de mai bine, intotdeauna este loc de progres. Daca propunerea este in favoarea progresului nu o sa judec eu, ci o sa judecam toti.

Eu ma bucur ca ai fost macar interesat de chestiune si ti-ai postat parerea. Totusi astept si parerea celorlalti administratori pentru a putea trage linie undeva sa vedem daca o asemenea modificare isi are rostul sau nu. Am vazut ca cineva a si pornit un asemenea thread si asta o sa ne ajute sa judecam utilitatea procedurii.

Va astept parerile obiective...


Arata-ti respectul pentru ceilalti utilizatori folosind un limbaj corect.

Mesaj editat de Abner - Marti, 26 Mai 2009, 17:33
 
rconData: Marti, 26 Mai 2009, 18:47 | Mesajul # 7
Administrator
Grup: (*-=Administrator=-*)
Mesaje: 1123
Status: Offline
Deci:

Parerea sau propunerea este una buna pt k ar tine loc de o pagina care preaia toate banurile date de catre un admin online ceea ce pt pagina aceea ar trebui un al site construit pe o platforma PHP si bineinteles platit .

Deci parerea mea este k cine poate sa faca asa ceva o pate face linistit cine nu poate asta e v-a raspunde pentru oricare ban dat aiurea (asta daca o sa fie cazul) bineinteles aici tin sa precizez k si [R]Taticu_udy a mai deschis cateva thread-uri de genu asta cu fiecare ban dat si este ceva bine eu orikum nu ma bag pt k nu prea dau banuri si daca este sa dau le dau pe bune si stiu foarte bine de ce si cred k si jucatorul respectiv stie.

Apropo banul dat de consola deja imi este o foarte mare scarba mai ales de cei care vin si se plang aici cu asa ceva dupa ce au vazut mai multe plangeri de genul acesteia . Deci sa fie clar nu se poate sa fie banat de consola decat atunci cand pluginul numit: "show_ip" este cu buguri in el ceea ce noi il avem curat . Inca odata daca ar fi fost sa dea consola banuri aiurea asta ar fi insemnat sa primim si noi ADMINII . Sper sa fiu inteles de toata lumea numai bine ...

Iar Abner daca ai facut thread-uri cu propuneri le poti face in continuare la fel si ceilalti , sant foarte bune numai asa putem evolua sper sa nu va suparati restul pe mine dar fiecare dintre voi puteti face propuneri si cele care vor fi bune vor fi puse in aplicatie Multumesc.


 
deCartierData: Miercuri, 27 Mai 2009, 14:50 | Mesajul # 8
Mini-Membru
Grup: Membru
Mesaje: 198
Status: Offline
eu cred ca tony si deejay ca nu are rost sa fugi rapid de pe sv pe forum pt a posta ca am dat ban la cutare din motivul cutare si tot asa
is zile in care prinzi f multi jucatori si unii care se schimba numele la cateva secunde cred ca stiti cu toti
fiecare are rtaspundere pe ce face
si daca pt cei cu speed sau aim nu se posteaza at pt care pentru cei cu wall care se vede in unele poze(depinde de ce wall e) si ala e clar ca daca se vede are ban
deci nu cred ca se da ban pentru ca nu ii place unui admin cum joaca unu sau altu
bye;)


 
DjWanykData: Vineri, 05 Iunie 2009, 20:10 | Mesajul # 9
-Membru-
Grup: Membru
Mesaje: 51
Status: Offline
Cel mai usor ar trebuii sa creeati un thread doar pentru admini cu o parola inclusa si stiuta de admini! Asa var fi mai usor sa dezbateti anumite probleme legate de server si chiar unele lucruri pe care membrii obisnuiti sa nu aiba habar!

Acum depinde de voi ce doriti! Re happy


GG is my life

Mesaj editat de DjWanyk - Vineri, 05 Iunie 2009, 20:10
 
DacData: Sambata, 06 Iunie 2009, 19:20 | Mesajul # 10
-Membru-
Grup: Membru
Mesaje: 37
Status: Offline
Salut,

Si eu cred ca ar fi bine sa existe o zona pe forum unde sa se poata lasa informatii despre cei banati. Legat de ce spunea Deejay parca(faptul ca dureaza mult pana ii scrii), poate sa fie ceva foarte simplu, de genul: 1 thread nou - Banari, iar fiecare admin pune un "reply" in care scrie de ex: Abner - banat XDR (XDR un mare codat ce a fost astazi pe sv) - speed si aim. Si atat! Este foarte usor si nu cred ca incurca pe nimeni.
Oricum o sa dureze pana o sa se obisnuiasca toata lumea (mai ales eu,,:) ) dar nu cred ca incurca pe nimeni

Cu respect!


Dac
 
Forum » Forum Server ..::R.c.o.n::..[GunGame] - Rcon.no-ip.org » Regulile si Comenzile pentru Server - Rcon.no-ip.org » Procedura banare (Propunere de modificare a procedurii de banare)
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright Rcon.Ucoz © 2024
Taguri:
rcon.ucoz, pluginuri cs, mp3 muzica, cfg cs, maps cs, download, videoclipuri, plugin cs, lista servere cs games, jocuri, Lista Huburi DC++ Romanesti, Download Filme noi gratis, descarca filme gratis