|
[Cerere]
|
|
| ProTo | Data: Vineri, 19 Decembrie 2008, 15:33 | Mesajul # 1 |
Mini-Membru
Grup: Membru
Status: Offline
| 1: Nick: --->ProTo 2: Id messenger: --->pro.typ3@yahoo.com 3: Locul in top: ---> 30-40 4: De cat timp joci: --->joc cam de o luna .... am jucat si cu nick'ul ExTrem;P 5: Steam: --->ON 6: Id steam: --->extremsmiley 7: De ce vrei admin: --->zic direct fara floricele si alea alea :))) codati / limbaj vulgar folosit de useri / lagari ... nu conteaza gradul adminului....macar [daca o sa primesc] sa am acces la changemap / vote / kick / ban 8) hmm am uitat sa zic asta:)) pai depinde.. la 2-3 euro..asta mai vad si eu astept raspuns
:))
Mesaj editat de ProTo - Sambata, 20 Decembrie 2008, 19:24 |
| |
| |
| OldMn | Data: Vineri, 19 Decembrie 2008, 16:15 | Mesajul # 2 |
Super-Membru
| din cate ami amintesc n merge sa joci pe sv cu steam din cauza protocolului ... deoarece stamul s-a updatat la 4.8 iar serveru fol 4.7
Nowhere is like Home !! :) People love ME !Feel Free to F**k me up !
|
| |
| |
| ProTo | Data: Vineri, 19 Decembrie 2008, 16:34 | Mesajul # 3 |
Mini-Membru
| da stiu :P in modelul de cerere scrie dak am steam... si eu am :P si am zis ca da si stiu ca nu mere ca ma incercat...dar nush dc n uvrea rcon sa pune protcol 47+48 :(( ca trebuie sa inlocuiesti 4 fisiere :((
|
| |
| |
| rcon | Data: Vineri, 19 Decembrie 2008, 17:12 | Mesajul # 4 |
Administrator
Grup: (*-=Administrator=-*)
| cele 4 fisiere nu le pot pune pt k serverul este hostat la o firma si daca aveam acces in nucleul folderului sa fi sigur k modificam pana acum foarte multe singurul lucru pe care il pot face este sa fac update la niste dll-uri puse la dispozitie de catre firma aproape ceva de genul la ce zici u 47+48 dar nu stiu sigur daca v-a functiona o sa incerc cat de curand ...
|
| |
| |
| ProTo | Data: Vineri, 19 Decembrie 2008, 20:21 | Mesajul # 5 |
Mini-Membru
| astept un raspuns
|
| |
| |
| Oana18 | Data: Vineri, 19 Decembrie 2008, 22:32 | Mesajul # 6 |
-Membru-
Grup: =Nesimtit=
| deci rcon tre sa vb cu tine personal in legatura de acest membru auzi vei rade cu lacrimi cand vei auzi cata vrajala e in el hai urgnet pe mess am si poze am si dovezi k e codat :P si lam papat
sorgen über sorgen nicht zu viell, es kommt ja doch wie gott es will
Mesaj editat de Oana18 - Vineri, 19 Decembrie 2008, 22:33 |
| |
| |
| ProTo | Data: Vineri, 19 Decembrie 2008, 22:43 | Mesajul # 7 |
Mini-Membru
| ma tiam dat pozele :P nu aveam wall nu aveam aim asa ca ciocu mic :)) + mai erau 2 admini on martori scorpion si old mn
|
| |
| |
| Scorpion | Data: Sambata, 20 Decembrie 2008, 08:56 | Mesajul # 8 |
Mini-Moderator
Grup: Manager
| dap
i love my people :))))))
|
| |
| |
| ProTo | Data: Duminica, 21 Decembrie 2008, 21:28 | Mesajul # 9 |
Mini-Membru
| 1) numi pasa dak nu primesc admin ca nus nub dala care sa moara dupa un admin;) 2) cred ca mai mult te ofticai ca eu aveaem scor 40 20 si u 9/16 ;)) 3) cand team luat cu head-ul ala a fost bulan :))) si in plus mai aveam 1hp :))))....am iesit tragand cal vazusem pe unul dupa cutiile alea... din tunel.... si teai bagat u in fata si poc pco head=)))) 4) Sarbatori fericite la toti membrii staf-ului si cei de pe forum..eu sar putea sa plec luni... asa ca numai ma cum sa va zic :)) 5) ma faceam mijto de toti care ziceau ai wall :-@ ai aim :-@ :)) [ ca eu avem scor bun ] si eu le ziceam da am wall =)) +aim :-@ :)))))) si uite ca unu a crezut =)))))))))))))))))))))))))))))))))))) 6) hai ca intru pe server sa mai dau niste head:)) sper sa nu uit sami bag wall-ul si aim-ul =))))))))))Added (2008-12-21, 10:28 Pm) --------------------------------------------- totusi un raspuns??
|
| |
| |
| OldMn | Data: Luni, 22 Decembrie 2008, 15:04 | Mesajul # 10 |
Super-Membru
| Eu zic doar multumesc pt urare in rest NO comment ( nu am fost de fata..nu cunosc:)
Nowhere is like Home !! :) People love ME !Feel Free to F**k me up !
|
| |
| |