Unban Abner
|
|
Abner | Data: Vineri, 08 Mai 2009, 16:37 | Mesajul # 1 |
Mini-Membru
Grup: Membru
Status: Offline
| Player: Abner Ip: 188.24.193.7 Nu stiu de ce am luat ban. Nu mi s-a spus in prealabil, nu mi s-a spus nici in motivul ban-ului. Am primit un simplu "Added to banned list" Solicit ridicarea ban-ului pentru ca nu am facut nimic impotriva regulilor. Nu am injurat, nu am jignit pe nimeni, nici nu am scos un cuvant pentru ca eram mult prea concentrat la joc. Codurile deasemenea sunt departe de mine. Sunt chiar curios care este motivul pentru care am fost banat... Ce poze?
Arata-ti respectul pentru ceilalti utilizatori folosind un limbaj corect.
|
|
| |
Groparu | Data: Vineri, 08 Mai 2009, 19:06 | Mesajul # 2 |
Super=Manager
| pai ar trebui sa te uiti daca nu ai cv poze si sa posteze adminul care ti-a dat ban
viitor Doctor Inginer Ion-Dorin Udrea
|
|
| |
udy | Data: Vineri, 08 Mai 2009, 22:31 | Mesajul # 3 |
Mini-Membru
| eu tiam dat ban din 10 gloante ai dat 10 headuri cum draq????sa invat si eu ca nu stiu cum
ioooooooo
|
|
| |
DeeJaY | Data: Vineri, 08 Mai 2009, 22:56 | Mesajul # 4 |
-Manager-
| :)))si asta mai vroia si slotu udy Added (2009-05-08, 11:56 Pm) --------------------------------------------- slot*
Dimineata cand ma trezesc... ma trezesc cu frica Ca gaborii ar putea sa vina sa ma ia la circa Asta este lumea oamenilor cu multi bani...
|
|
| |
Abner | Data: Luni, 11 Mai 2009, 14:26 | Mesajul # 5 |
Mini-Membru
| Nu este deloc adevarat. Nu am dat din 10 gloante 10 headshoturi si povestea asta am avut-o si pe alte servere cu utilizatorii/adminii care nu prea stiau counter: cand tragi cu mp5navy sau cu urmatoarele doua arme care urmeaza dupa ele in gungame, in zona capului si te duci in stanga si dreapta de pe "A" si "D" ai toate sansele din lume sa dai headshot. Asta scrie pe toate tutorialele de counter si demonstratii pe YouTube. Daca vrei intram pe un server si iti arat ca iti dau cu mp5navy 10 headshoturi din 10. Ma mira ca nu stii asta. Si daca erai atat de sigur ca sunt codat, de ce nu mi-ai facut poze inainte? Sunt zile in care intra codati pe server si stau 10 minute cu admin activ pana sa fie dati afara, pana fac adminii poze si nu stiu ce. Deasemenea trebuie tinut cont si de harta care rula atunci (cea in care nu sunt ziduri, pe fond oarecum portocaliu) in care Tero si CT sunt practic fata in fata si tot ce trebuie sa faci deindata ce ai un uzzi este sa tii tragaciul apasat. Nu am luat ban meritat si mi se pare total incorect sa fiu banat fara nici un fel de dovada! P.S.: Hop si DeeJay ca un catel, vorbeste fara sa stie despre ce este vorba...
Mesaj editat de Abner - Luni, 11 Mai 2009, 14:30 |
|
| |
udy | Data: Luni, 11 Mai 2009, 14:34 | Mesajul # 6 |
Mini-Membru
| ar trebui sa stii ca coadele nu se prea vad la poze asa ca...............
ioooooooo
|
|
| |
Abner | Data: Luni, 11 Mai 2009, 14:49 | Mesajul # 7 |
Mini-Membru
| De unde as putea sa stiu? Si pana la urma, de ce se mai fac poze? Am vazut si pe alte thread-uri ca utilizatorii postau poze si dup-aia adminii isi dadeau seama ca sunt sau nu codati. Ma rog, joc de cateva luni pe server, am terminat runde si cu 120/35 de killuri si nu a zis nimeni nimic, nu am fost niciodata nici macar suspectat ca as avea cod pe serverul asta si nici pe altele. Si o persoana ca mine, care a avut o discutie foarte aprinsa cu 2pac pentru ca credeam ca este codat, discutie inregistrata si aici pe forum, nu cred ca s-ar preta la asemenea copilarii. Ar trebui sa ia toata lumea ban care are norocul sa dea cateva headshoturi consecutive, inclusiv tu, atunci cand iti iese... Astept o decizie finala... Added (2009-05-11, 3:49 Pm) --------------------------------------------- Si ca sa-mi intaresc pledoaria, uita-te la filmul asta: http://www.youtube.com/watch?v=8T2cVIqj16U Vei vedea ca si tipul ala da 4 headshoturi din 5 faze diferite.
|
|
| |
deCartier | Data: Luni, 11 Mai 2009, 14:52 | Mesajul # 8 |
Mini-Membru
| nush nu ma bag dar pe acea harta pe pot da headuri nonstop ca e mapa ca 1 hp cu 4 pereti
|
|
| |
Abner | Data: Luni, 11 Mai 2009, 14:58 | Mesajul # 9 |
Mini-Membru
| La fel si video-ul asta, arata foarte clar ca mp5navy termina rafala cu headshot: http://www.youtube.com/watch?v=iUqVx8FZRmk&feature=related Added (2009-05-11, 3:55 Pm) --------------------------------------------- In plus, comportamentul meu, daca te-ai gandi un pic, este total opus celor care folosesc coduri, care viziteaza servere foarte scurt, fac macel si nu mai intra. Pe cand eu intru aproape zilnic pe acest server de foarte multa vreme. Added (2009-05-11, 3:56 Pm) --------------------------------------------- Si aici 2 din 4 headshot-uri: http://www.youtube.com/watch?v=MakVVvrvenY&feature=related Added (2009-05-11, 3:58 Pm) --------------------------------------------- Asta-i doar comica: http://www.youtube.com/watch?v=yxR1HYKUAlQ&feature=related
|
|
| |
udy | Data: Luni, 11 Mai 2009, 22:57 | Mesajul # 10 |
Mini-Membru
| bine hai fie ca tine
ioooooooo
|
|
| |
Abner | Data: Marti, 12 Mai 2009, 09:15 | Mesajul # 11 |
Mini-Membru
| Multumesc ca nu te-ai incapatanat si mi-ai ascultat argumentele. Ai o bila alba de la mine. Si sa profit de ocazie, va asigur ca urasc codurile si aia ca intra cu coduri, iar de pe IP-ul meu cu siguranta n-o sa vedeti vreodata pe careva, indiferent de nick sa umble cu asa ceva.
|
|
| |
2pac_on_fire | Data: Vineri, 15 Mai 2009, 17:31 | Mesajul # 12 |
Mini-Manager
| abner codat...lam vazut ....
"I am crazy, but you know what else: I don't give a fuck."
|
|
| |
Marius_Mihay | Data: Joi, 28 Mai 2009, 22:56 | Mesajul # 13 |
-Membru-
| 2_pac_on_fire Si tu ai coduri..doar seara asa ca nu mai fa postari la c e nu stii 2_pac_on_fire cod
Nu ma intereseaza Ranku! Pe tine da..asta e diferenta!!
|
|
| |
2pac_on_fire | Data: Vineri, 29 Mai 2009, 12:24 | Mesajul # 14 |
Mini-Manager
| asta nu e ceva nou.... :p ce nick ziceai ca ai pe serveR?
"I am crazy, but you know what else: I don't give a fuck."
Mesaj editat de 2pac_on_fire - Vineri, 29 Mai 2009, 12:24 |
|
| |
Abner | Data: Vineri, 29 Mai 2009, 17:08 | Mesajul # 15 |
Mini-Membru
| Thread-ul asta nu mai este de mult de actualitate...
|
|
| |