Unban Terr0r
|
|
Terr0r | Data: Marti, 12 Mai 2009, 14:22 | Mesajul # 1 |
Mini-Membru
Grup: Membru
Status: Offline
| Player: Terr0r Ip:89.46.110.178 Cer debanare din motiv... nedrept Un anume admin m-a banat permanent pe data 9.05 ora ~22.30 pe motiv de aim (scor 38/4)... nu mi-au fost facute poze si banuiesc ca nici demo. Daca a facut adminul demo il rog sa il posteze! Mentionez ca joc cu default cfg. Pozele sunt Va salut!
Mesaj editat de Terr0r - Marti, 12 Mai 2009, 14:25 |
|
| |
kytantony | Data: Marti, 12 Mai 2009, 15:00 | Mesajul # 2 |
Mini-Membru
| bai omule eu nu vad in poze nici un admin..ce admin era?era imposibil sa nu reti numele ptr ca nu avem nume greu de retinut...si sincer nu stiu dk asa trebuia sa scrie ca ai fost banat de consola sau numele la admin?oricum trebuie sa mentionezi cine ti-a dat ban ptr ca la cati codati sunt pe server sincer nici eu nu mai retin cui am dat ban sau nu dupa nume....
veghez din lumea de dincolo....
|
|
| |
DeeJaY | Data: Marti, 12 Mai 2009, 16:47 | Mesajul # 3 |
-Manager-
| 38 cu 4 e scor de rank..si dn cate stiu eo pe srv nostru nu se joaca pentru rank..si probabil deasta ai luat ban daca zici ca nai coade nai nimik..
Dimineata cand ma trezesc... ma trezesc cu frica Ca gaborii ar putea sa vina sa ma ia la circa Asta este lumea oamenilor cu multi bani...
|
|
| |
Groparu | Data: Marti, 12 Mai 2009, 18:48 | Mesajul # 4 |
Super=Manager
| nu cred ca ar trebui sa se dea ban pt ca ai scor mare eu de ex daca sunt la ak47 si pot sa omor 50 de jucatori numai cu ak47 o fac pt ca imi place.. dar scorul ala de 38 cu 4 ii dubios numai daca nu vi cuma din pgl sau daca stai la panda da la ce harti "mari" sunt nu cred ca este loc de asha cv te sfatuiesc sa iti aminetesti cine ti-a dat ban iar acel admin sa posteze eu unu nu imi amintesc sa iti fi dat ban dar in orice caz oricine ti-ar fi dat a avut un motiv intemeiat si nu cred ca o sa iei unban dar iti doresc bafta la unban...
viitor Doctor Inginer Ion-Dorin Udrea
|
|
| |
DeeJaY | Data: Marti, 12 Mai 2009, 20:10 | Mesajul # 5 |
-Manager-
| mda..nuj ce sa zik gropare...faci un scor la rank de 50 cu 30 ..nu de 38 cu 4...cei asta??cu ce arma faci tu asa???si pe ce harta la gun game?;) nici eu nu ti`am dat ban...dar la scoru asta nu creed eu ca iei unban..
Dimineata cand ma trezesc... ma trezesc cu frica Ca gaborii ar putea sa vina sa ma ia la circa Asta este lumea oamenilor cu multi bani...
|
|
| |
Terr0r | Data: Marti, 12 Mai 2009, 21:13 | Mesajul # 6 |
Mini-Membru
| Am pus pozele ca sa se vada ca nu a zis nimeni nimic in legatura cu mine. Nu ma apuc sa vad ce admini sunt si din cate stiu pe srv vostru nu merg comenzile admin_who sau /admin. Stiu ca majoritatea adminilor au [R] in fata nickului. Intr-adevar nu se joaca la rank, dar daca ai 10 playeri in fata care vin spre tine si ai cu ce sa tragi (ak,m4a1, sg221) nu tragi? daca cu ak omori 10 si 20 cu m4a1 fac 30. Harta era gg_galaxy si stateam pe zid. Banuiesc ca adminii de pe serverul acesta... sunt oameni simtiti. Acum am luat ban, dar acu catva timp am jucat 4 zile consecutiv... si cu aceleasi scoruri nu avea nimeni treaba cu mine si am ajuns pe locu 7. Atunci de ce nu am luat ban? Era inainte un slot [R]ofo sau sofo... sa ma scuze daca ii pocesc nicku. Sa inteleg ca voi categorisiti omul dupa scor? Adminu care a dat ban... banuiam ca isi face datoria si vine macar cu un demo, nu? kytantony m-a mai vazut pe srv... pe harti normale nu fac scor pentru ca trag rau aproape, dar la distanta trag destul de bine si joc cu default, fara config si alte prostii. Joc mai mult harti aim, de aici 38 cu 4. In fine, daca lumea vede scoru si deja il face pe om codat, in felu asta o sa goliti serveru ca o sa ajunga playerii sa joace tot mai bine. Nu cer sa se dea unban pe ochi frumosi. Ma gandeam ca aveti admini capabili, nu vreau sa supar pe nimeni, sa apara un demo de la cineva. Bine macar ca nu sunt ziduri ca sa ma invinuiasca lumea de wall :p. Am avut si eu admin si stiu ca e enervant sa stai sa faci demo si sa te holbezi la unu si la altu... dar nu am dat ban niciodata fara un demo sau ceva... Nu vin din nici un pgl, habar nam cum e. Joc de acasa de cativa ani si serverul pe care jucam de obicei sa dus naibii. Am auzit de srv vostru, avea multi playeri, nu urla nimeni codatu la scoruri de 30 cu 10 si am zis ca am gasit un loc in care ma pot juca in liniste si fara God, asa ma pot juca in liniste si sa nam grija codatilor si celor care vb ca la usa cortului. Va salut.
Mesaj editat de Terr0r - Marti, 12 Mai 2009, 21:18 |
|
| |
kytantony | Data: Miercuri, 13 Mai 2009, 07:37 | Mesajul # 7 |
Mini-Membru
| nu e vb omule de rank aici...lasa dracu rankul ca fi sigur ca nici un admin nu iti da ban ptr scor de rank...se da ban ptr coduri nu ptr ca ai scor..te ajutam cu cea mai mare placere dk stiam cine ti-a dat banul...asa va decide X-ul ptr unban ptr ca eu unul nu ma pot baga perste alt admin...dar cum ti-am mai zis se poate sa fie si de la server pur si simplu...acuma ramane de vazut..
veghez din lumea de dincolo....
|
|
| |
Groparu | Data: Miercuri, 13 Mai 2009, 11:34 | Mesajul # 8 |
Super=Manager
| si din cate am vazut ,tu nu ai dovezi cum ca ai luat ban pe nedrept ii ca si cum ash zice eu ca am castigat la loto da nu am biletu ..... da poate ai noroc sa fie de la server si atunci iei unban ca altfel nu iti dau shanse prea mari
viitor Doctor Inginer Ion-Dorin Udrea
|
|
| |