Rcon.Ucoz 20:05 - 22 Iulie 2025

..::R.c.o.n::.. GunGame Server
Bine aţi venit Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Unban Danush
DanushData: Luni, 25 Mai 2009, 21:43 | Mesajul # 1
Mini-Membru
Grup: Membru
Status: Offline
Joc pe serverul acesta de mai bine de patru luni si nu am avut nici un fel de problema pina scum 2 zile cind am luat ban permanent in timp ce jucam. Sincer nici nu am fost prea atent daca a fost de la admin sau de la consola dar chiar nu stiu de ce am primit ban. Joc pentru distractie si pentru relaxare, e un server cool si chiar ma bucuram de citeva momente de relaxare dupa o zi de munca. Nu am poze, nu am coduri si repet joc pt. distractie si nu pt. fraguri.

DeeJaYData: Luni, 25 Mai 2009, 21:45 | Mesajul # 2
-Manager-
se int sa fie si de la srv... sa vedem ce zik si restul si daca este de la srv se rezolva wink

Dimineata cand ma trezesc... ma trezesc cu frica
Ca gaborii ar putea sa vina sa ma ia la circa
Asta este lumea oamenilor cu multi bani...

kytantonyData: Marti, 26 Mai 2009, 06:56 | Mesajul # 3
Mini-Membru
a fost o singura zi in care au fost ceva prob de la consola...ia gata cu scuza asta cum ca sa luat ban de la consola....dovada si mai vb...eu am zis de o mie de ori si ma repet...puteai sa pui aici o dovada din consola cu printscreen sau numele la adminul care ti-a dat si sa nu zici ca nu sti cine e admin ca nu te cred dupa 4 luni de cand joci la noi..

veghez din lumea de dincolo....

DanushData: Marti, 26 Mai 2009, 20:21 | Mesajul # 4
Mini-Membru
sorry...credeam ca totusi sunteti seriosi, dar se pare ca nu stiti ce inseamna sa joci de placere si nu va ginditi decit la coduri, codati etc. Oricum servere mai sunt, doar ca ma invatasem cu acesta care e chiar foarte cool. E pentru prima oara cind sunt pus in situatia de a lua ban si inca de la cineva care se vrea a fii inpartial. Nu sunt un expert in cs si in viata mea nu am folosit coduri. Poate cindva o sa intelegeti si voi conceptul de a juca pt. distractie.

rconData: Marti, 26 Mai 2009, 23:43 | Mesajul # 5
Administrator
Grup: (*-=Administrator=-*)
Ok oricare dintre admini (care vreti) dati unban lui Danush si sa fie ultima oara cand mai este vorba de "ban dat de consola" k nu mai cred asa ceva ......

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright Rcon.Ucoz © 2025
Taguri:
rcon.ucoz, pluginuri cs, mp3 muzica, cfg cs, maps cs, download, videoclipuri, plugin cs, lista servere cs games, jocuri, Lista Huburi DC++ Romanesti, Download Filme noi gratis, descarca filme gratis