Cerere UNban
|
|
udy | Data: Miercuri, 10 Iunie 2009, 09:46 | Mesajul # 16 |
Mini-Membru
Grup: Membru
Status: Offline
| sa deschis ca se mai comenteaza
ioooooooo
|
|
| |
tony | Data: Miercuri, 10 Iunie 2009, 10:00 | Mesajul # 17 |
Mini-Membru
| ca sa fie clar eu nu cer admin inapoi ptr ca no se pare ca nu mi-am facut treaba de admin...dar ban asa ptr ca sunt amic cu sergiu?...macar unban ptr cat am tot stat pe server ca sa il ajut de codati si sa fie oameni corecti...repet ma lupt ptr unban mai mult ptr fratelo meu si stie bogdan de asta ptr ca lui ii placea serverul mult
|
|
| |
rcon | Data: Miercuri, 10 Iunie 2009, 20:30 | Mesajul # 18 |
Administrator
Grup: (*-=Administrator=-*)
| Vreau un raspuns: Crezi k e bine ce ai facut ??? PS: si nu ma lua k domne ce treaba am eu k ai tu server sau sergiu site , NU MA INTERESEAZA LUCRUL ASTA ! poti sa ai si tu si el ce vreti voi clar?? ... si acum astept raspunsul .........
|
|
| |
tony | Data: Joi, 11 Iunie 2009, 09:22 | Mesajul # 19 |
Mini-Membru
| probabil ca va fi ultimul meu raspuns ptr ca chiar nu e genul meu sa ma omor pe aici sa cer ceva ptr care chiar nu ma consider vinovat absolult deloc de nik...sunt o fire f incapatanata si dk am o ideea fixa si mai stiu ca am si dreptate lupt ptr ideea aceea pana ce va fi asa cum zic eu......eu am vrut doar unban dk tot ar fi sa luam dupa regulile adminului sau ale jucatorului....nu am jignit pe nimeni,mi-am vazut de treaba,NU am facut pe nimeni pe la spate asta sa fie f clar din moment ce eu nu aveam grija de serverul meu doar ca sa fiu pe rcon sa imi fac treaba de admin...serverul meu nu a facut concurenta nici macar o sec cu al tau...in fine...sunt f sigur ca raspunsul meu si felul ca sunt f incapatanat va atrage poate inka o banare si pe contul asta si cererea de unban va fi respinsa dar nu accept sa fiu calcat in picioare sau sa renunt la un amic indiferent ca esti tu,sergiu,bogdan,profu sau mai stiu eu cine...nu renunt niciodata la un amic cat ar fi el de amic ptr un c...t de joc.....eu cam atat am avut de zis,in rest numai bine,sa va mearga treaba f bine si parte de admini f buni va doresc dar dk nu sunt dorit ata ete...ms oricum ptr raspuns
Mesaj editat de tony - Joi, 11 Iunie 2009, 09:23 |
|
| |
rcon | Data: Joi, 11 Iunie 2009, 23:54 | Mesajul # 20 |
Administrator
| Raspunsul meu e k: 1- in primu rand trebuia sa te gandesti foarte bine la ce ai facut mai ales k stiai foarte bine k sergiu este dusmanul meu , poate tu nu sti cate injuraturi mi-am luat eu din maill in maill ! 2- inainte de a te inregistra pe site-ul lui si de a face orice altceva impreuna cu un dusman al site-ul / forumul nostru TREBUIA SA TE CONSULTI CU NOI (TOTI ADMINII SERVERULUI RCON) ! . 3- regulile forumului si ale serverului nu au nici o treaba cu ceea ce ai facut tu si restul inca cativa .... ! INCAPATANAREA NU ADUCE NIMIK BUN!!!
|
|
| |
tony | Data: Vineri, 12 Iunie 2009, 09:48 | Mesajul # 21 |
Mini-Membru
| din punctul meu este topik inchis...nu are rost sa o mai lungim ptr ca eu sunt zodia taur adik o fire f incapatanata cand stiu ca am dreptate sau ca nu am gresit cu nik...asa nu ajungem nicaieri...din raspunsul tau inteleg ca nu are rost sa mai tot o lungesc aiurea...ms oricum ptr raspuns...a fost o placere sa lucrez cu uni dintre voi...stai lini ca eu nu am sa trimit mailuri ...mai glumit un pic ca nu are rost sa fiu nervos
|
|
| |
Abner | Data: Vineri, 12 Iunie 2009, 10:07 | Mesajul # 22 |
Mini-Membru
| Daca-mi permiteti o sa spun si eu ceva. Sunt de acord ca incapatanarea nu duce la nimic bun si n-am vazut nicaieri sa se rezolve ceva prin incapatanare. Ceea ce amandoi trebuie sa faceti este sa aveti un pic de intelegere. Pe de-o parte rcon trebuie sa inteleaga ca tony nu si-a dat seama in acel moment ca intra in conflict cu acest server, cum probabil nici eu nu mi-as fi dat seama, iar tony trebui sa inteleaga ca faptul s-a aliat cu proprietarii acelui server a fost o ofensa pentru rcon. Sa zicem ca in principiu, nu a gresit tony cu nimic, pentru ca nu era nicaieri postat sa nu mearga nimeni pe serverul ala, dar trebuie sa inteleaga ca situatia s-a vazut altfel dinafara: s-a vazut ca o alianta catre dusmanie. Este un caz clasic de culpa fara mobil. Eu acum stiu ca, ca si barbat este de multe ori greu sa cedezi, dar cred ca este nevoie de un pic de cedare din ambele parti, pentru a nu strica totusi o colaborare care inteleg ca este de ceva vreme. Concluzia, din punctul meu de vedere, este ca tony si-a dat acum seama ca nu poate sa joace pe acel server si pe rcon.ucoz.com in acelasi timp, si se pare ca este dornic sa actioneze ca atare, iar rcon trebuie ierte un pic si sa inteleaga putin motivul actiunilor lui tony. Este posibil sa fi inteles eu situatia gresit, dar indiferent de situatie, cred ca ar fi bine sa se renunte un pic in ambele parti si sa va intalniti la mijloc, cum se spune.
Arata-ti respectul pentru ceilalti utilizatori folosind un limbaj corect.
|
|
| |
DeeJaY | Data: Vineri, 12 Iunie 2009, 13:38 | Mesajul # 23 |
-Manager-
| sunt de parere cu abner...si eu am invatat cv..de la oamenii mai mari ca mine si mai trecuti pan multe treburi...cateodata este bine sa ierti oricat de grav ar fi lucrul ala...ierti odata...si a2a oara daca tot face pers respectiva aceeasi gresala nu mai ierti...dar...catodata este bine sa ierti..si sa incerci sa intelegi unele chestii..(vorbesc in general) v`am salutat
Dimineata cand ma trezesc... ma trezesc cu frica Ca gaborii ar putea sa vina sa ma ia la circa Asta este lumea oamenilor cu multi bani...
|
|
| |
rcon | Data: Vineri, 12 Iunie 2009, 17:32 | Mesajul # 24 |
Administrator
| ok .. abner ce spui e adevarat 99% dar , problema cum k nu ar fi scris pe nicaieri prin reguli k ceea ce a facut el este interzis nu cred k ar trebui scrisa din moment ce tu k admin pe un server te duci si te aliezi cu dusmanul serverului actual(fara sa te consulti cu nimeni de capu tau) .. parerea mea e k este un pik prea iesit din comun si un pik de nesimtire !
|
|
| |
1NoViC3 | Data: Vineri, 12 Iunie 2009, 19:13 | Mesajul # 25 |
Super-Membru
Grup: Manager
| OFFTOPIC Nu vreau sa par partinitor si nici nu gratulez pe numeni..dar e decizia exclusiva a lui Rcon cu privire la ceea ce se intimpla cu serverul/forumul si userii lui. Ceea ce vreau sa spun e ca imi pare rau ca atitia useri cu care am debutat pe acest server, care au ajutat la dezvoltarea lui si de la care am invatat foarte multe, sa-i vad certindu-se, jignindu-se sau mai rau, sa ajunga blocati. Nimic nu se rezolva fara conpromisuri.
hello !!
Mesaj editat de 1NoViC3 - Vineri, 12 Iunie 2009, 19:13 |
|
| |
DeeJaY | Data: Vineri, 12 Iunie 2009, 20:06 | Mesajul # 26 |
-Manager-
| X sunt mai mic ca tine nu vreau sa iei ca pe un lucru rau ce iti zik acum..am 18 ani fara 2 luni...si sunt si eu trecut prin multe ca mai mult sau mai putin am crescut si pe strada...parerea mea este...si te si rog cat de putin in acelasi timp..iartal pe tony..parerea mea este ca este un baiat bun si stie ce a gresit si ce nu..stie ce a facut bine si ce nu ...si tony..te rog si pe tine in acelasi timp mai lasa putin din incapatanare...lasa si tu putin de la tine..lasa si Xul putin de la el..si terminati odata cu treaba asta...va rog eo frumos...sa int odata..a2a oara nu se va ma int...si cum am zis si mai sus...chiar daca sant eo mai mic asa ca voi ..va dau un sfat..cateodata este bine sa ierti...chiar daca apoi regreti ca pers respectiva face aceeasi gresala (ceea ce nu cred ca este cazul aici)dar cateodata este bine sa ierti...cineva ma invatat si pe mine asta..si a fost bine sa ascult... v`am salutat si sper sa cititi....ce am scriu eu aici... Multumesc !!
Dimineata cand ma trezesc... ma trezesc cu frica Ca gaborii ar putea sa vina sa ma ia la circa Asta este lumea oamenilor cu multi bani...
|
|
| |
rcon | Data: Vineri, 12 Iunie 2009, 21:14 | Mesajul # 27 |
Administrator
| deci nu ma-ti inteles niciunul nu am nimik cu el si cu nimeni dar daca el e incapatanat si nu vrea sa recunoasca , k a gresit e treaba lui eu sant dispus sa i dau inapoi ce i se cuvine dar asta numai in cazul in care vad k lasa in .... ... incapatanarea. dupa cum am mai spus chiar imi pare rau pentru k era un admin bun , dar cu "capu mare" nu vad unde se v-a ajunge. nu e chiar asa de greu sa gandeasca 1 minut k am dreptate la chestia cu (neconsultrea intre noi) .
|
|
| |
DeeJaY | Data: Vineri, 12 Iunie 2009, 21:19 | Mesajul # 28 |
-Manager-
| te`am inteles Xule...asa ca tony te rog eo frumos...X a lasat de la el..dupa cum a zis este dispus sa iti redea tot ce se cuvine...lasa si tu de la tine putin...nu iti calci pe orgoliu daca lasi de la tine...ascultama ca vorbesc dn propria experienta..nu ajungi nicaieri cu incapatanarea...daca nu esti diplomat si esti incapatanat asa..nu e bine tony...nu vreau sa iei in nume de rau ce iti zik..iti zik ca un sfat..ca o vb buna..si imi pare rau ca a trebui sa fie asa...asa ca te rog eo...lasa de la tine si tu putin..si hai sa se termine toata treaba asta...ca era frumos cand eram aman2 pa srv si ne ocupam de alde destia ...coteiutsi destia tampiti care habarnau sa schimbe culoarea la tinta dar joaca cu coduri.. v`am salutatz!
|
|
| |
kytantony4970 | Data: Sambata, 13 Iunie 2009, 07:21 | Mesajul # 29 |
Mini-Membru
| mai oameni buni ce pot sa zic ms ptr raspunsuri...dar tot nu ati ainteles mai nik, dk citeati tot de la inceput poate ca eram mai bine inteles.....abner,ovi si cei care au citit NU AM JUCAT PE SERVERUL LA NIMENI,am jucat dk e pana acolo pe serverul meu, unde sunt owner cu sergiu ptr ca imi e amic,unde a fost si X-ul owner pe serverul meu ptr ca mergea redirectul pe rcon la un momendat .....deci nu stiu de unde a venit faza asta ca am jucat pe alt server?...in fine...eu declar topik inchis ptr ca nu se ajunge nicaieri...ms ptr colaborare.....
|
|
| |
rcon | Data: Sambata, 13 Iunie 2009, 13:45 | Mesajul # 30 |
Administrator
| Ultima data iti mai zic : Nu ma intereseaza pe ce server ai jucat , ma intereseaza faptul k nu te-ai consultat cu noi in privinta "aliajului" tau cu dusmanii serverului nostru. Treaba ta si a celorlalti daca nu vreti sa intelegeti !!! [PUNCT]
|
|
| |