Rcon.Ucoz 20:36 - 21 Iulie 2025

..::R.c.o.n::.. GunGame Server
Bine aţi venit Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Bann Permanent Nush din ce cauza
toma_jmecherul01Data: Marti, 02 Iunie 2009, 09:19 | Mesajul # 1
Mini-Membru
Grup: Membru
Status: Offline
V a rog spunetimi si mie de ce am primit bann pe server? Ca mam dus pe serverul lui sergiu sa ma joc? Asta e problema? Nu ati judecat corect in privinta asta..pana la urma nu eram admin sau aveam slot aici! puteam sa joc si pe 200 servere....care era problema..Va rog spunetimi si mie motivul care am primit bann??????????????????? dry

ps lunetistu_mp3

mihaiwap

Mesaj editat de toma_jmecherul01 - Marti, 02 Iunie 2009, 09:19

X_ulData: Marti, 02 Iunie 2009, 11:11 | Mesajul # 2
=Moderator=
Grup: Moderator
lunetistule tinta ta a fost aliajul cu un dusman al serverului Rcon si pana la urma vb ta sant servere mii te poti juca linistit pe ele .... nu am nevoie de oameni care ma sapa pe la spate nu-i suport!

Sa-mi fac de cap cu cine nu are cap!

toma_jmecherul01Data: Marti, 02 Iunie 2009, 19:51 | Mesajul # 3
Mini-Membru
xule eu unul nu stiam ca sergiu tie dusman..Si nu am nimik cu cearta voastra si + se asta nu am cu ce sa te sap pe la spate.Nu tin ura nimanui de aceea vreau sa mi se ia banul..am destui prieteni care joaca pe serverul asta si as vrea sa ma joc cu ei !!! Deci repet nu ma bagati pe mine in cearta voastra..nu am nici o legatura cool

mihaiwap

udyData: Miercuri, 03 Iunie 2009, 16:03 | Mesajul # 4
Mini-Membru
din cauza smecheriei tata de aceea

ioooooooo

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright Rcon.Ucoz © 2025
Taguri:
rcon.ucoz, pluginuri cs, mp3 muzica, cfg cs, maps cs, download, videoclipuri, plugin cs, lista servere cs games, jocuri, Lista Huburi DC++ Romanesti, Download Filme noi gratis, descarca filme gratis