Rcon.Ucoz 16:53 - 21 Iulie 2025

..::R.c.o.n::.. GunGame Server
Bine aţi venit Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
BANN FARA ROST
luca1Data: Vineri, 21 August 2009, 18:30 | Mesajul # 1
Mini-Membru
Grup: Membru
Status: Offline
va rugam luati aminte daca DAC este admin isi bate joc de noi! nici macar nu mi-a facut screenshot..Asta e un smecheras de tara ,de prost neam care isi bate joc de jucatori! va rog luati ca atare nu se mai poate.
Am luat bann fara poze,far sa fii avut vreun cod.Puteti sa verificati.Era singurul admin de pe sv.Am mai patit-o acum cateva zile cu el,Face mijto de noi pe sv....Cu respect,RCON ia masuri ! toate cele bune

...

SaMsUnGData: Vineri, 21 August 2009, 18:32 | Mesajul # 2
Mini-Membru
De acord cu tine sunt SaMsUnG joc deja de 5 luni pe sv
si imi da ban tot la 7 30
halal admin aveti fratilor .....Inteleg ca e serverul vostru dar nu va bateti joc de cine joaca pe el......

SaMsUnG

DacData: Vineri, 21 August 2009, 19:08 | Mesajul # 3
-Membru-
Buna seara,

In primul rand Luca ai grija la limbaj ca sa arati ca ai anii pe care zici ca-i ai. Si eu sunt destul de in varsta, am si eu copil si nu permit la nimeni sa faca misto de mine aiurea. In caz ca n-ati observat sunt vreo 10 persoane in situatia voastra. Astazi s-a intamplat ceva cu serverul. Nu stiu ce, insa este aberant sa credeti ca am banat 10-15 jucatori pe aceeasi harta. Cam aiurea, nu credeti?..Nu am banat pe nimeni niciodata fara motiv. Am incercat sa vad cine a intrat pe forum azi si am incerca sa dau comanda de unban la cei care au intrat. Va rog sa testati serverul si sa vedeti daca puteti intra.

In rest, toate cele bune

Dac

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright Rcon.Ucoz © 2025
Taguri:
rcon.ucoz, pluginuri cs, mp3 muzica, cfg cs, maps cs, download, videoclipuri, plugin cs, lista servere cs games, jocuri, Lista Huburi DC++ Romanesti, Download Filme noi gratis, descarca filme gratis