Rcon.Ucoz 17:11 - 21 Iulie 2025

..::R.c.o.n::.. GunGame Server
Bine aţi venit Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Cerere Unban No|Lim|7
NoLimi7Data: Marti, 22 Septembrie 2009, 14:27 | Mesajul # 1
Mini-Membru
Grup: Membru
Status: Offline
Player: No|Lim|7

Ip:92.114.78.186

Cer debanare din motivul:Nu am aim si daca am as vrea si eu dovezi ...nu mi-a facut demo nu mi-a facut nimic..ci ban direct

Optional: Era plansa ka_extremejumping sau cv de genul si ma trezesc ca-mi iese din steam , intru inapoi si vad ca imi apare destroy pe rcon.no-ip.org sau cv de genul ,cand intreb de ce, imi da ban cica motiv aim ..adminul care mi-a dat ban e lamarul din carpati...

LamaruData: Marti, 22 Septembrie 2009, 14:40 | Mesajul # 2
-Membru-
aveai AIM setat pe unul din butoanele de la mouse il activai numa cind te apropiai de unul, dar la un momendat te-ai facut lacom si ai dat 4 headuri in locuri diferite, nu cred ca poate cineva juca asa rapid si de precis ...

run, run, run for life ... Game ON IBM T43p TANKPAD :D

NoLimi7Data: Marti, 22 Septembrie 2009, 14:45 | Mesajul # 3
Mini-Membru
u chiar crezi ca am aim? :)) in primu rand am steam in al doilea rand am maresal pe server de laleagane in al treilea rand am mai multi ani de cs decat altii de viata si in al patrulea rand nu imi stric eu steamu cu coduri si nici macar cfg nu mi l-am schimbat e totul original joc cs din placere, nu joc pt admin sau altceva ,gungame-ul il joc pt a ma invata cu toate armele...si u imi zici ca am aim ...de ce nu ai facut un demo sau cv...u imi dai ban direct

Added (22-Septembrie-2009, 3:45 Pm)
---------------------------------------------
u chiar crezi ca am aim? :)) in primu rand am steam in al doilea rand am maresal pe server de laleagane in al treilea rand am mai multi ani de cs decat altii de viata si in al patrulea rand nu imi stric eu steamu cu coduri si nici macar cfg nu mi l-am schimbat e totul original joc cs din placere, nu joc pt admin sau altceva ,gungame-ul il joc pt a ma invata cu toate armele...si u imi zici ca am aim ...de ce nu ai facut un demo sau cv...u imi dai ban direct

LamaruData: Marti, 22 Septembrie 2009, 15:11 | Mesajul # 4
-Membru-
Ma, mai lasati-ma cu ani vostri de CS ... ai 19 ani , io am 30 frate ... , pe harta ka_extremejumping nu aveai cum sa dai 4 headuri cu famas pus pe automat din cauza reculului , te-am mai vazut si pe alte servere cu nickul asta, peste tot ai luato la cocoasa ...

Va hotari Bossul ce va face !

NoLimi7Data: Marti, 22 Septembrie 2009, 15:32 | Mesajul # 5
Mini-Membru
Cred ca ma confunzi ...nu ma intereseaza cati ani ai ...de ce nu mi-ai facut un demo cv..nu imi dai u ban direct..si zici ca activez aimu de pe 1 buton :)))) doamne ce oameni...uitate si u din cate hit's am dat headurile daca le-am dat ca nush de obicei unii stau ca oile in linie deci e posibil sa fi dat asa si ce rost are ca pe un srv de gungame sa bagi aim ...nu inteleg ca doar se joaca la victorii nu la fraguri...eu cam 1 omor si ma las omorat ,parca cine stie ce as castiga

rconData: Marti, 22 Septembrie 2009, 22:36 | Mesajul # 6
Administrator
Grup: (*-=Administrator=-*)
Quote (NoLimi7)
si zici ca activez aimu de pe 1 buton

Deci se poate activa si dezactiva aimul din buton stanga mouse foarte simplu cel putin la codul numit "CN HACK Final" te asigur , orikum daca e sa fi dat 4 hed-uri in locuri diferite la rand , parerea mea e ca este cod , in concluzie nu ai cum nici tu nici oricine altcineva sa dea 4 hed-uri din 4-5 gloante ... NICIODATA asta ar insemna sa ai mana si ochi de "robot" .... parerea mea ... deci nu stiu ce sa zic printre alte randuri nu am fost spectator pe tine sa vad eu doar imi spun parerea la ceea ce vad k se discuta aici ...

LamaruData: Sambata, 26 Septembrie 2009, 10:26 | Mesajul # 7
-Membru-
http://rcon.tuningvip.ro/poze/limit.dem

umbraData: Sambata, 26 Septembrie 2009, 22:35 | Mesajul # 8
Mini-Membru
am pus pozele pe forum..macar aci mere bine nu ca la unii pe messenger...
Atasare: cs_paintball_bg.bmp (1.37 Mb)

rconData: Sambata, 26 Septembrie 2009, 23:08 | Mesajul # 9
Administrator
Grup: (*-=Administrator=-*)
da deci asta e cs modificat in nesimtire ce ai tu "umbra" iti recomand cs-ul de pe forum cel original ...........

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare:

Copyright Rcon.Ucoz © 2025
Taguri:
rcon.ucoz, pluginuri cs, mp3 muzica, cfg cs, maps cs, download, videoclipuri, plugin cs, lista servere cs games, jocuri, Lista Huburi DC++ Romanesti, Download Filme noi gratis, descarca filme gratis