Hartile Serverului
|
|
rcon | Data: Joi, 15 Ianuarie 2009, 13:40 | Mesajul # 1 |
Administrator
Grup: (*-=Administrator=-*)
Status: Offline
| Hartile Serverului ..::Rcon::..[GunGame] 35hp_2 35hp_egypt_beta2 aim_dust_paintballa aim_funcs awp4one awp_face_to_face awp_place_mic awp_dust_2 cs_mansion deaglezscoutz_ vx fy_azkill fy_dustworld2010S fy_fatalzone fy_ice_2 fy_paintballarena fy_snow fy_smalldust fy_xpress ka_xtreme_2 ka_xtreme-jumpin g2
|
|
| |
S3rGiu | Data: Joi, 16 Aprilie 2009, 16:01 | Mesajul # 46 |
=Moderator=
Grup: Membru
| a fost harta aia pe sv....mie imi displacea total...deci nu cred k va mai fi bagata :P
CODATI va avertizez dak va mai prind va transez >:)
|
|
| |
deCartier | Data: Joi, 16 Aprilie 2009, 16:14 | Mesajul # 47 |
Mini-Membru
| da corect sergiu si mai e mapa aia deathrun_dust2009 care nu cred ca e buna pt gungame si nu pot juca numai 10 playeri si nu se termina veci ca nu se poate ajunge in baza la ct:((
|
|
| |
S3rGiu | Data: Joi, 16 Aprilie 2009, 16:29 | Mesajul # 48 |
=Moderator=
| da e clar dupa nume k nu e d gg ci e d DEATHRUN
|
|
| |
CiTa_ZaPacItA | Data: Joi, 16 Aprilie 2009, 17:01 | Mesajul # 49 |
Super=Manager
| x scoate deathrun una maxim 10 incape si una maxim 8 jucatori:)
Nu beau, NU fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta. asta pana ies din puscarie
|
|
| |
rcon | Data: Joi, 16 Aprilie 2009, 17:03 | Mesajul # 50 |
Administrator
| bun si care e a 2-a
|
|
| |
rcon | Data: Joi, 16 Aprilie 2009, 17:05 | Mesajul # 51 |
Administrator
| apropo Sergiule daca nu scriai cu litere Mari nu cred k Observam! ... <_<
|
|
| |
deCartier | Data: Joi, 16 Aprilie 2009, 17:35 | Mesajul # 52 |
Mini-Membru
| a scris sa fie sigur 100% ca vei observa:))
|
|
| |
CiTa_ZaPacItA | Data: Joi, 16 Aprilie 2009, 17:37 | Mesajul # 53 |
Super=Manager
| pai a a2 e deathrun ice
Nu beau, NU fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta. asta pana ies din puscarie
|
|
| |
S3rGiu | Data: Joi, 16 Aprilie 2009, 19:07 | Mesajul # 54 |
=Moderator=
| acuma na...am zis si eu
|
|
| |
rcon | Data: Joi, 16 Aprilie 2009, 19:50 | Mesajul # 55 |
Administrator
| Da ? sergiule pai uite cum facem in momentul in care o sa ajung la 60-70 ani atunci sa imi scri cu litere mari ok? si apropo daca eu am lasat doar comenzile care sant acum inseamna k astea raman si daca voi mai baga ceva o sa va anunt deci te rog termina cu bagatu comenzilor de genu "amx_transfer" k deja este dar poate nu aveti acces la ea uni din voi si daca nu aveti acces asta e , asa am hotarat eu sa ramana nivelele de admine Te intrebi de ce ? pai uite de ce : -din moment ce comanda respectiva este impreuna cu altele la care nu aveti dreptul (adica cele de a schimba numele la server sau cu care poti strika serverul) normal k nu va pot lasa accesul ... Inteles ? ! Si cu asta inchidem subiectul de bagat comenzi deocamdata eu cred k sant destule iar daca cuiva nu i convine stie ce sa faca mai departe nu ma supara cu nimik ... sper sa se faca odata pt totdeauna inteleasa treaba .
|
|
| |
S3rGiu | Data: Vineri, 17 Aprilie 2009, 00:48 | Mesajul # 56 |
=Moderator=
| man treaba e k puteai sa imi zici k nu poti sa bagi comanda aia k cn stie c alte kesti mai sunt alaturi d ea si nu vrei sa le avem noi nu sa imi tot zici k vezi u qm faci si nuj ce k poti fi sigur k intelegeam si eu kiar dak am 16 ani si u ma crezi un copil....si in al 2lea rand nu am scris q litere mari k sa te simti u jignit si mai stiu eu ce....dak esti prea orgolios si te simti "ranit" nu e treaba mea k asta e caracterul tau si te superi dintr-un fleac...si sa inteleg k asta e principalul motiv pt kre mi-ai luat adminu nicidecu kestia q alt sv k nu cred k m-ai vazut u pe alt sv in afr d redirect...in fine nu stau intr-un admin k sunt mii d servere pe kre pot juca si ajunge sa iau admin...imi pare rau k m-am straduit sa ajut sv si st rasplatit....pana-n p***..
|
|
| |
|
rcon | Data: Luni, 20 Aprilie 2009, 16:07 | Mesajul # 58 |
Administrator
| Reactualizare Harti
|
|
| |
1NoViC3 | Data: Joi, 07 Mai 2009, 17:04 | Mesajul # 59 |
Super-Membru
Grup: Manager
| Abia astept reactualizarea..
hello !!
|
|
| |
nebun | Data: Vineri, 08 Mai 2009, 12:41 | Mesajul # 60 |
-Manager-
Grup: Manager
| o mapa de le mine pentru voi
Considerat nebun, afemeiat, stricat, drogat, M-ai etichetat reprezentant al subculturii… Na, că ţi-a rămas puţin sloboz în colţu’ gurii...
|
|
| |