|
naikon
|
|
| Oana18 | Data: Luni, 08 Decembrie 2008, 15:42 | Mesajul # 1 |
-Membru-
Grup: =Nesimtit=
Status: Offline
| deci pana acuma nu am facut niciodata o plangere !! dar lasa k nu mai sunt fata cuminte !! deci naikon isi face de cap intra pe serv schimba gungame in normal !! si e zi !!! sunt vreo 20 p e serv !! si iam zis k fac plagere ( si se scoate el k ce vrei mai k dak vreau sterg tot forumu ) haha
sorgen über sorgen nicht zu viell, es kommt ja doch wie gott es will
|
| |
| |
| OldMn | Data: Luni, 08 Decembrie 2008, 15:45 | Mesajul # 2 |
Super-Membru
Grup: Membru
| Eu am fost acolo
Nowhere is like Home !! :) People love ME !Feel Free to F**k me up !
|
| |
| |
| Naikon | Data: Luni, 08 Decembrie 2008, 16:43 | Mesajul # 3 |
Super=Manager
Grup: Moderator
| Mai bine taceai :)) oricum cat de prost sa fi sa scrii asta ..... deci tu nici nu sti cu cine vorbesti pe mess...deci ca sa intelegeti fata a iesit din cs si mi se destainuia tot =))...cititi.. ----------------------------------------------------------------------- ®™ -- Leo -- ®™ .: ce vrei ma ce ai pus botu asa???? nebunatica Oana: ? nebunatica Oana: ®™ -- Leo -- ®™ .: nebunatica Oana: adica? nebunatica Oana: la ce ®™ -- Leo -- ®™ .: nimik lasa nebunatica Oana: bine ma enervat ala nebunatica Oana: k nu mai sunt admin si ai dau la muie de prostz ce e nebunatica Oana: si la naikon iam facut plangere bag pulan el !! nebunatica Oana: k pana acuma nu am depus nici io plangere egal ce faceau astea dar lasa k nus proasta ®™ -- Leo -- ®™ .: ce ai fata cu Naikon ca ala e baiat de treaba nebunatica Oana: da da nebunatica Oana: si isi face de cap nebunatica Oana: pui mei ®™ -- Leo -- ®™ .: ®™ -- Leo -- ®™ .: nu mai intri ®™ -- Leo -- ®™ .: ?? nebunatica Oana: nu k tre sa ma apuc de curatenie ®™ -- Leo -- ®™ .: ok ubi nebunatica Oana: nebunatica Oana: nebunatica Oana: ete na nebunatica Oana: nebunatica Oana: hai k mam apucat de caratenie la mine arata k la porci nebunatica Oana: nebunatica Oana: nebunatica Oana: te puupp ®™ -- Leo -- ®™ .: te pu p hai ca iti fac rost de admin ce dai nebunatica Oana: nebunatica Oana: ete na io dak vreau iar iau adminu inapoi dar na.. nebunatica Oana: dar ma cam enerveaya .. nebunatica Oana: k adata ma baga admin dupa ma scoate plm ®™ -- Leo -- ®™ .: cum mai iei ma tu inapoi ???? nebunatica Oana: tot asa mam saturat nebunatica Oana: nebunatica Oana: pe tine s ate iau sau adminu ? nebunatica Oana: nebunatica Oana: \m/ nebunatica Oana: ^#(^ nebunatica Oana: ®™ -- Leo -- ®™ .: cum vrei tu nebunatica Oana: nebunatica Oana: bine hai k ma pun la curatenie nebunatica Oana: nebunatica Oana: puupp nebunatica Oana: rev mai in col ®™ -- Leo -- ®™ .: oky nebunatica Oana: ®™ -- Leo -- ®™ .: ok Hide Recent Messages (F3) nebunatica Oana appears to be offline and will receive your messages after signing in. You can also send a message to nebunatica Oana's mobile device. Send an SMS Message (Ctrl+T)
Mesaj editat de Naikon - Luni, 08 Decembrie 2008, 16:44 |
| |
| |
| Wolfy | Data: Luni, 08 Decembrie 2008, 17:20 | Mesajul # 4 |
|
Grup: Şterse
| oana dusmani stii sa iti faci...dar cand esti fata in fata cu ei iesi de pe server plangaind.si uite cine vorbeste de reguli.Haha
|
| |
| |
| Oana18 | Data: Luni, 08 Decembrie 2008, 17:22 | Mesajul # 5 |
-Membru-
| deci mai !! e adevarat la cati am in lista nu am mai stiut k tu esti !! si ce ? ce crezi k rezolvi cu asta pana la urma?:D
|
| |
| |
| Wolfy | Data: Luni, 08 Decembrie 2008, 17:23 | Mesajul # 6 |
|
| haha tot nu teai prins de faza
|
| |
| |
| Oana18 | Data: Luni, 08 Decembrie 2008, 17:25 | Mesajul # 7 |
-Membru-
| sa sti k nu ies plangand dupa serv !! si dusmani nu io mi fac!! io cred k tu tiai pus ceva in minte si crezi k vei scapa asa ...!! las k vom vedea noi pana la urma
|
| |
| |
| Wolfy | Data: Luni, 08 Decembrie 2008, 17:26 | Mesajul # 8 |
|
| dar sunt convins
Mesaj editat de Wolfy - Luni, 08 Decembrie 2008, 17:28 |
| |
| |
| OldMn | Data: Luni, 08 Decembrie 2008, 21:24 | Mesajul # 9 |
Super-Membru
Grup: Membru
| Ma baieti stati mah linistiti N va mai certati intre voi ce draq....Eu sincer n sunt de partea nimanui . dar ca om eu zic ca n a fost corect nici faza facuta de wolfy pt oana nici cea de oana pt naikon ... Eu as propune o alta sansa dar asta ramane la atitudinea lui Rcon .... C ya ! No offence !
Nowhere is like Home !! :) People love ME !Feel Free to F**k me up !
|
| |
| |
|
| Wolfy | Data: Marti, 09 Decembrie 2008, 08:33 | Mesajul # 11 |
|
| cum sa nu iti placa fazele mele !!!!!
|
| |
| |
| Naikon | Data: Marti, 09 Decembrie 2008, 12:03 | Mesajul # 12 |
Super=Manager
Grup: Moderator
| poti sa inchizi topicu
|
| |
| |
| Wolfy | Data: Marti, 09 Decembrie 2008, 18:05 | Mesajul # 13 |
|
| ba naikon ai inceput sa ma enervezi sincer te credeam om de treaba ca X_ul da plm din cate vad nu prea e asa
|
| |
| |