balada
|
|
nebun | Data: Marti, 28 Aprilie 2009, 15:06 | Mesajul # 1 |
-Manager-
Grup: Manager
Status: Offline
| Hey ooo direct din coltu` rco-nului... direct din coltu` rco-nului... un nebun... 2008 2009.. frakadadisk.. un nebun.. [R]nEmEsIs.. Transmit cu placere mirosind a bere Cu putere din acelasi colt al rco-nului De ceva vreme.. unde Nu conteaza daca`i ban sau nu Unde zgomotul awp-urilor.. Se`aude stii si tu.. Trec anii nu`mi pasa. castig la cs mai shi pierd sti shi tu` Oricum ma iubeste femeile Ca pe Margineanu` Orice mapa mie`mi vine ca si turnata Eu si cand sunt slab tot castig Tu cand esti slab esti slab rau Adun ganduri curate stand in jeg pe lazi La noi an rcon e mai frumos decat la ceilalti io..io..io. Intr`un sistem rudimentar ca inchizitia Tratam cu respect rcon, shi playeri... Ne plac noptile pierdute,la cs pe rcon.. Ne plac zilele`nsorite tot pe rcon.. Imtins pe spate ma las prada cs-ului.... Si va dedic aceasta balada din coltu` rco-nului refren: 20 de ore pe zi de cs 20 de playeri kilariti de placere 20 de mii de motive sa nu le lasi 20 de prieteni De 20 de ori mai multi bani 20 de femei de 20 de ani.... X2 20 de playeri sparti 20 de destroiuri date 20 de playeri f*tuti si abandonati La noapte sarbatorim 20 de clanuri [chiuretate?] frate Noi nu plangem fals cu lacrimi necurate. [..?] fumando marijuanna con santana Noi fumam cu popa si luam in p*la alte clanuri [?!] Nu credem in pierzanie Cand o s`atingem Nirvana Daca luam bataie un meci Nu tipam dupa mama... La rcon nu e deloc ca la TV N`avem timp de seriale O dam parte`n parte cu Ak47` cu mainile goale. Esti incercuit de nasoale penale care te vor. Ai arma prea najpa sa omori Aruncate...de..pe...bloc Iarba creste indoor.. Avem mult verde`n dormitor Nu suntem codati Nu dam 2 lei pe codati... Dam banii de paine pe bere.. Ai intrat la idei? Copiii cresc singuri Caci noi jucam cs.... Cand paharul se umple il dam pan` la fund Si`l spargem Mai tragem un fum ca sa ne facem si vrem Doar o singura vorba din toate sa ajunga in urechile tale Nu avem o plasa de siguranta in care sa cadem.... sper sa va placa.......... 
Considerat nebun, afemeiat, stricat, drogat, M-ai etichetat reprezentant al subculturii… Na, că ţi-a rămas puţin sloboz în colţu’ gurii...
Mesaj editat de nebun - Marti, 28 Aprilie 2009, 15:12 |
|
| |
|
DeeJaY | Data: Marti, 28 Aprilie 2009, 19:14 | Mesajul # 3 |
-Manager-
Grup: Membru
| :)))Sa terminat cu versurile:)))bravo omule:))
Dimineata cand ma trezesc... ma trezesc cu frica Ca gaborii ar putea sa vina sa ma ia la circa Asta este lumea oamenilor cu multi bani...
|
|
| |
|
udy | Data: Marti, 28 Aprilie 2009, 22:56 | Mesajul # 5 |
Mini-Membru
| bv ma nebune
ioooooooo
|
|
| |
deCartier | Data: Miercuri, 29 Aprilie 2009, 13:48 | Mesajul # 6 |
Mini-Membru
| bun cam lung am obosit citind dar de il faceai totul s fie propriu nu dupa parazitii:)))) )oricum bv
|
|
| |
nebun | Data: Miercuri, 29 Aprilie 2009, 14:00 | Mesajul # 7 |
-Manager-
Grup: Manager
| ee acuma shi tu trebuia sa faci tot tu lasa ca nus eu vreun eminescu
Considerat nebun, afemeiat, stricat, drogat, M-ai etichetat reprezentant al subculturii… Na, că ţi-a rămas puţin sloboz în colţu’ gurii...
|
|
| |
Prof_JuDoK | Data: Joi, 30 Aprilie 2009, 02:30 | Mesajul # 8 |
Mini-Membru
| o copie :| cv original nu gasesti ?!?! ji cred k daca scriu p gugal gasesc versurile imd
☻/ /▌ / \
Mesaj editat de Prof_JuDoK - Joi, 30 Aprilie 2009, 02:31 |
|
| |
|
nEmEsIs | Data: Joi, 30 Aprilie 2009, 18:46 | Mesajul # 10 |
Mini-Membru
| foarte fain:D:D:D
|
|
| |
Prof_JuDoK | Data: Vineri, 01 Mai 2009, 03:33 | Mesajul # 11 |
Mini-Membru
| aha..... atunci bv'o
☻/ /▌ / \
|
|
| |
Minune | Data: Joi, 28 Mai 2009, 12:46 | Mesajul # 12 |
Mini-Membru
| Ce tare..bv ma nebune
Rcon . The Best!
|
|
| |
Marius_Mihay | Data: Joi, 28 Mai 2009, 22:48 | Mesajul # 13 |
-Membru-
| Super
Nu ma intereseaza Ranku! Pe tine da..asta e diferenta!!
|
|
| |
aldis | Data: Duminica, 31 Mai 2009, 03:39 | Mesajul # 14 |
Super-Membru
Grup: Blocati
| :)) Ce TRU e:))
Counetr Strike Is Mi Life
|
|
| |