|
cerere pt admin
|
|
| [R]Criminalu | Data: Duminica, 15 Februarie 2009, 16:02 | Mesajul # 1 |
Mini-Membru
Grup: Membru
Status: Offline
| 1: Nick: --->[R]Criminalu 2: Id messenger: --->petrutki 3: Locul in top: --->nu maii stiu 4: De cat timp joci: --->6 dar am fct pauza ca am reinstlat cs si nu am mai avut ip 5: Steam: --->nam 6: Id steam: --->- 7: De ce vrei admin: --->sa scap de coati si joc noapte mult 8: Admin cu pretul: --->cel care lam avut - Aveti neintelegeri scrieti in sectiunea "Discutii legate de Server" da - Cititi Regulile Serverului in Sectiunea: "Regulile si Comenzile pentru Server ...::: R.c.o.n :::..." da
petrutki
|
| |
| |
| S3rGiu | Data: Duminica, 15 Februarie 2009, 17:24 | Mesajul # 2 |
=Moderator=
| sincer eu nu l-am vazut NICIODATApe sv siPRO nu am cum sa fiu...dak o mai fi fost vreodata admin nuj.....voi stiti dar eu d 2 luni d knd joc nu l-am vazut pe sv
CODATI va avertizez dak va mai prind va transez >:)
Mesaj editat de mario - Duminica, 15 Februarie 2009, 17:26 |
| |
| |
| [R]Criminalu | Data: Duminica, 15 Februarie 2009, 18:15 | Mesajul # 3 |
Mini-Membru
| pai da man pt caa am reinstalat cs is nu mai gaseas ip de la srv si vb cu xul ca el stie
petrutki
|
| |
| |
| S3rGiu | Data: Duminica, 15 Februarie 2009, 18:29 | Mesajul # 4 |
=Moderator=
| io ti-am zis doar parerea mea....nuj kt si qm ai jucat pe sv...dak ai fost admin bv....plm io am zis doar k nu st pro pt k nu te-am vazut eu personal pe sv....dak ai facut treaba buna...esti bun k admin si ca jucator asta decide x si io astept parerea celor kre te cunosc....dak ei vor fi PROatunci categoric vei avea si votul meu
|
| |
| |
| [R]Criminalu | Data: Duminica, 15 Februarie 2009, 18:30 | Mesajul # 5 |
Mini-Membru
| okok
petrutki
|
| |
| |
| udy | Data: Duminica, 15 Februarie 2009, 23:29 | Mesajul # 6 |
Mini-Membru
| SA MAI ASTEPTAMA SA TE VEDEM PE SRV
ioooooooo
|
| |
| |
| kytantony | Data: Luni, 16 Februarie 2009, 07:42 | Mesajul # 7 |
Mini-Membru
| poate ca nu joc de 2 ani cs gungame dar eu nu l-am vazut niciodata pe tipul asta...in fine nu ma bag...cum zice si mario x decide...noi avem dreptul sa spunem dk l-am vazut sau nu....dar parerea mea e ca sunt alti care joaca mai des.....poate a intrat cand nu eram eu :P ..
veghez din lumea de dincolo....
|
| |
| |
| [R]Criminalu | Data: Luni, 16 Februarie 2009, 09:30 | Mesajul # 8 |
Mini-Membru
| da ma ai dreptatenu mai mai vazut de mutl pe srv ca nu am gasita ipx( ce nu intelegeti
petrutki
|
| |
| |
| kytantony | Data: Luni, 16 Februarie 2009, 10:08 | Mesajul # 9 |
Mini-Membru
| dk nu ma insel pe pagina de home a forumului cred ca exista ip in coltul din dreapta de cand sa infintat siteul...asa ca nu prea e buna scuza cum ca nu ai gasit ip...plus ca dk ai fost admin nu exista sa nu fi avut vreun amic pe care sa il intrebi sau vreun admin in ista ta de mess.....dar oricum eu sunt PRO dk si x este...nu stiu inka motivul ptr care nu mai esti admin.... Added (2009-02-16, 11:08 Am) --------------------------------------------- aspirine tataie se face new topic nu in topicul la altul....si de ce te-ai logat cu profu_judok?
veghez din lumea de dincolo....
|
| |
| |
| S3rGiu | Data: Luni, 16 Februarie 2009, 15:02 | Mesajul # 10 |
=Moderator=
| bigNOOB :|
|
| |
| |
|
| Kinder_killaz | Data: Luni, 16 Februarie 2009, 16:36 | Mesajul # 12 |
-Membru-
| Pt Criminalul...nu prea sunt pro...nu l am vazut niciodata...sincer... Pt Prof...ce e cu cererea aia?! :)) =))
Kinder
|
| |
| |
| Prof_JuDoK | Data: Luni, 16 Februarie 2009, 17:46 | Mesajul # 13 |
|
Mini-Membru
| mdea... iti zic ji tie k nu eu am facut cererea :|:|:| a facuto alt cnv ji a uitat sa se logheze ji a facut dp profilul meu :|:|:|:| [size=18]nu eu am facut cererea!!
☻/ /▌ / \
|
| |
| |
| udy | Data: Luni, 16 Februarie 2009, 21:58 | Mesajul # 14 |
Mini-Membru
| AVETI MARE GRIJA CU PAROLELE SI CU USERIII DACA NU VRETI SA RAMANETI FARA ADMINI.EU VA ZIK SA AVETI GRIJA RESTUL................
ioooooooo
|
| |
| |
| Prof_JuDoK | Data: Marti, 17 Februarie 2009, 19:40 | Mesajul # 15 |
|
Mini-Membru
| o sa am mare grija :):) ms pt sfat ... ji app la criminalul nush c sa zic nu cred k e trb mea docamdata :):)
☻/ /▌ / \
|
| |
| |