Rcon.Ucoz 14:28 - 22 Iulie 2025

..::R.c.o.n::.. GunGame Server
Bine aţi venit Vizitator
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare ]
  • Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
UnBan DaNIS
DaNISData: Joi, 21 Mai 2009, 15:00 | Mesajul # 1
Mini-Membru
Grup: Membru
Status: Offline
Am primit ban aiurea, m-am trezit cu cu mesajul "added to ban list", nu stiu care l-a dat, dar cert e ca nu mai ma pot conecta pe server, e nicku si ban-ul l-am primit la ora 15:40 in 21.05.2009, nu am incalcat vreo regula din cele scrise pe forum, nu am avut lag, sau alte motive de genu, si bineinteles ca nu folosesc coduri, joc pe server de mai bine de o luna si nu imi sta in fire sa trisez, va vor faceti ceva si scoateti ban-ul ca vreau sa continui sa ma joc!
nu m-i s-au facut poze, am cautat prin foldere asa ca dejaba...
vreau sa stiu pentru ce motiv am fost banat!
Ip:94.52.187.123
Multumesc!

GroparuData: Joi, 21 Mai 2009, 19:13 | Mesajul # 2
Super=Manager
uitate sa vezi poate ai totusi cv poze iar daca nu sa posteze adminul care ti-a dat ban
eu unul nu ti-am dat asha ca nu pot sa dau cu parerea

viitor Doctor Inginer Ion-Dorin Udrea

DaNISData: Joi, 21 Mai 2009, 20:55 | Mesajul # 3
Mini-Membru
M-am mai uitat odata, si nimic, totusi in momentul in care dai un Ban ar trebui sa te uiti pe forum ca aproape toti contesta ban-area, si ar trebui sa fi pe faza sa raspunzi, dar imi face impresia ca sunt cativa dintre admini care nu isi fac treaba asa cum ar trebui, sau mai precis sufera de sindromul GOD, si pentru asta impart Ban in stanga si in dreapta. Sa ma scuzati daca nu am dreptate, dar daca nu isi face aparitia respectivul, inseamna ca nu gresesc.
Multumesc!

kytantonyData: Vineri, 22 Mai 2009, 08:03 | Mesajul # 4
Mini-Membru
bai omule nu mai fa si tu ca alti pe nevinovatul...si eu sunt admin si nici unul dintre colegi meu nu am dat ban fara motiv sau fara sa fi atentionat...asa ca lasa figurile de copil si zi cine ti-a dat banul ca apoi zice el si motivul...dk erai baiat destept si ai luat banul in timp ce jucai te uitai in consola si vede-ai cine e admin ptr ca dk spui ca joci de o luna e imposibil sa nu sti ca cei cu [R] in fatza sunt admini ptr ca in fiecare zi un admin da ban la vre-un codat.....asa ca ma repet inka o data...lasa figurile de copil nevinovat ca nu tine cel putin cu mine...ca remarca puteai da printscreen si salvai in paint ca dovada cine ti-a dat ban din consola...deci sa inteles da ce am zis?

veghez din lumea de dincolo....

Prof_JuDoKData: Vineri, 22 Mai 2009, 10:41 | Mesajul # 5
Mini-Membru
sa nu lom concluzii pripite , sa asteptam adimnul care a dat ban sa posteze smile

☻/
/▌
/ \

kytantonyData: Vineri, 22 Mai 2009, 11:23 | Mesajul # 6
Mini-Membru
pai da mah dar asta ne crede cam prosti...

Prof_JuDoKData: Vineri, 22 Mai 2009, 12:14 | Mesajul # 7
Mini-Membru
cui ii pasa , lasa-l sa ne creada wink o sa ii aratam k nu e asa smile smile

☻/
/▌
/ \

GroparuData: Vineri, 22 Mai 2009, 13:00 | Mesajul # 8
Super=Manager
pana nu se dovedeste clar ca ii codat ii nevinovat insa mi-e mi se pare cam suspect faptu ca nu are poze
eu recunosc ca mai dau banuri fara poze da la aia se vede clar ca is codati
in concluzie va rog sa fiti civilizati ca ce naiba suntem sau pretindem sa fim oameni educati

2pac_on_fireData: Vineri, 22 Mai 2009, 13:13 | Mesajul # 9
Mini-Manager
posibil sa fi luat ban de la server :P

"I am crazy, but you know what else: I don't give a fuck."

nebunData: Vineri, 22 Mai 2009, 14:05 | Mesajul # 10
-Manager-
Grup: Manager
asa se poate sa fie ceva de la server shi eu am primit odata ban shi nici macar nu era nici un admin :))

Considerat nebun, afemeiat, stricat, drogat,
M-ai etichetat reprezentant al subculturii…
Na, că ţi-a rămas puţin sloboz în colţu’ gurii...

DaNISData: Vineri, 22 Mai 2009, 17:18 | Mesajul # 11
Mini-Membru
Singurul mesaj pe care l-am primit in consola a fost, you have been added to banned list, sau ceva de genu, nu imi aduc aminte sa fi fost vreun admin, pentru ca nu folosesc tasta TAB ca sa vad jucatorii on-line, ma joc din placere nu ma intereseaza cati omor, ci doar faptul ca ma distrez.
Repet, nu am gasit nici un fel de poze, si nici nu am citit pe ecran vreun mesaj de avertizare!
cat despre faptul ca de ce nu am dat print screen la consola, eram asa de suparat in momentu ala ca am iesit imediat din joc, si am intrat pe site sa imi postez plangerea, recunosc nici prin cap nu mi-o trecut sa dau print screen, asta pentru ca nu am fost pus niciodata in situatia de a lua "ban".
nu stiu cate de puternice imi sunt argumentele, insa sper sa dati dovada de intelegere si sa rezolvati aceasta problema!
Multumesc

2pac_on_fireData: Vineri, 22 Mai 2009, 18:12 | Mesajul # 12
Mini-Manager
i clar fra..ai fost banat de consola..se mai intampla...acuma sa vedem ce decid adminii tongue

"I am crazy, but you know what else: I don't give a fuck."

Mesaj editat de 2pac_on_fire - Vineri, 22 Mai 2009, 18:13

GroparuData: Vineri, 22 Mai 2009, 19:00 | Mesajul # 13
Super=Manager
si sincer tre sa ai un tupeu gras ca sa fi jucat cu coduri si dupa sa vi pe forum si sa ceri unban deci ii posibil sa fi luat ban de la server dar treaba asta cred ca poate sa o zica doar rcon

AbnerData: Duminica, 24 Mai 2009, 16:28 | Mesajul # 14
Mini-Membru
Eu unu girez cu toata increderea pentru DaNIS pentru ca-l cunosc personal si nu umbla cu coduri. Bag mana in foc pentru el...

Arata-ti respectul pentru ceilalti utilizatori folosind un limbaj corect.

kytantonyData: Luni, 25 Mai 2009, 07:51 | Mesajul # 15
Mini-Membru
explicatia a 2 e mai buna...dar nu te lega de admin asa ca ai luat ban..prima data verifca ce sa intamplat si apoi vb despre admini...ptr ca eu cunosc cam pe fiecare in parte ce stil are de a da ban si crede-ma ca aici sunt uni dintre cei mai buni admini...ms

• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare:

Copyright Rcon.Ucoz © 2025
Taguri:
rcon.ucoz, pluginuri cs, mp3 muzica, cfg cs, maps cs, download, videoclipuri, plugin cs, lista servere cs games, jocuri, Lista Huburi DC++ Romanesti, Download Filme noi gratis, descarca filme gratis