PTR ADMINI DIN RO DE PE GUNGAME SI DIN AUS :P...INTRUNIRE
|
|
|
|
S3rGiu | Data: Joi, 19 Februarie 2009, 14:19 | Mesajul # 3 |
=Moderator=
Grup: Membru
Status: Offline
| acelasi lucru k si la madalin si la mn....insa io am doar vreo 17 ani si plm e o locatie km indepartata d mn si nu cred k am permisiunea sa ajung singur aja departe :))....da oriqm aia kre va duceti distractie placuta!(dak va duceti :)) )
CODATI va avertizez dak va mai prind va transez >:)
|
|
| |
kytantony | Data: Joi, 19 Februarie 2009, 14:24 | Mesajul # 4 |
Mini-Membru
| sergiule crezi ca scapi?....e vb asa doar la brasov mai e pana atunci ...spune u cam pe unde ai putea...e vb sa vedem niste pareri de locatii prima data si apoi o sa vedem si data....si man vin eu dupa tine dk ma enervezi:D
veghez din lumea de dincolo....
|
|
| |
S3rGiu | Data: Joi, 19 Februarie 2009, 14:50 | Mesajul # 5 |
=Moderator=
| o locatie mai aproape d gorj...valcea e perfecta pt mn....mai ales pt x dak e in valcea :>:>
|
|
| |
udy | Data: Joi, 19 Februarie 2009, 15:24 | Mesajul # 6 |
Mini-Membru
| valcea sa fie
ioooooooo
|
|
| |
deCartier | Data: Joi, 19 Februarie 2009, 15:40 | Mesajul # 7 |
Mini-Membru
| Rm.Valcea ??? eu sunt in baia mare am de mers multi km:D eu am 18 ani de mers ma pot duce si pot bea destul ca sunt obisnuit:)) dar e cam departe rm valcea nush mai vedem si cat sa stam acolo sau cum merge bem 2 ore si merge aks :))))sau cum?:D
|
|
| |
S3rGiu | Data: Joi, 19 Februarie 2009, 15:43 | Mesajul # 8 |
=Moderator=
| poi nu e X d acolo...ne cazeaza la el :)))
|
|
| |
CiTa_ZaPacItA | Data: Joi, 19 Februarie 2009, 16:19 | Mesajul # 9 |
Super=Manager
| ma dak tot vretzi vara asa sa se mai incalzeasca veniti la mare :)))
Nu beau, NU fumez, ma scol la 6 in fiecare zi, ma culc la 10, nu-mi insel nevasta. asta pana ies din puscarie
|
|
| |
rcon | Data: Joi, 19 Februarie 2009, 16:41 | Mesajul # 10 |
Administrator
Grup: (*-=Administrator=-*)
| Iauzi domne la ei ce vor ei sa faca pai o sa ne uitam pe o harta si apoi vedem care este locul cel mai aproape de fiecare (Adika Centrul) .. k la Valcea din partea mea veniti dar e prea departe pt unii
|
|
| |
dny | Data: Joi, 19 Februarie 2009, 18:05 | Mesajul # 11 |
Mini-Manager
| La mare zic eu ca e cel mai bn ca aproape toata lumea se duce la mare mie oricum mie indiferent unde si cand...se merita sa ne vdm mai ales ca sunt si admini mai la 17 18 ani...mie sa`mi ziceti unde si cand si am venit... Added (2009-02-19, 7:05 Pm) --------------------------------------------- Si inca ceva sa nu va bazati pe mn la bautura ca nus prea mai beau lla mn in oras se practica altele..in special fetele is cele mai avansate in grad:))
StaY High All The Time
|
|
| |
Prof_JuDoK | Data: Joi, 19 Februarie 2009, 18:38 | Mesajul # 12 |
Mini-Membru
| lol frate :|:| eu cum vin ?:|:|:|:| nu ma lasa mama =))))))))))=))))))) glumeam :P nush daca pot venii :|:| ji sa vin ji singur ma rataces in puii mei :|:|
☻/ /▌ / \
|
|
| |
|
aldis | Data: Joi, 19 Februarie 2009, 20:32 | Mesajul # 14 |
Super-Membru
Grup: Blocati
| LA MARE FRATILOR VA VA CAZEZ LA MINE LA VARA SIASA REFAC CASA MA SI AJUTATI:)=)) E VARA E MIJTO LA MARE PE PLAJA BAUTE ETC :X Added (2009-02-19, 9:32 Pm) --------------------------------------------- Mario facem `procura te iau pe numele meu am eu grija de tine raspund eu:))
Counetr Strike Is Mi Life
|
|
| |
S3rGiu | Data: Joi, 19 Februarie 2009, 20:34 | Mesajul # 15 |
=Moderator=
| aha.....ai grija d mn ha?....dak dai d baut stau singur ma nu tr sa aiba cnv grija d mn =))))
|
|
| |