Hartile Serverului Rcon.no-ip.org
|
|
rcon | Data: Luni, 01 Martie 2010, 18:20 | Mesajul # 1 |
Administrator
Grup: (*-=Administrator=-*)
Status: Offline
| totally_crazy superpooldaymini3 rcon ka_xtremejumping ka_xtreme_2 ka_roadwars_final ka_mist ka_ledges ka_ice_fight2 ka_hahaha ka_fortum ka_cspool2 he_09islas gg_staircase gg_rogerthat gg_orange gg_noobis |
de_inferno de_dust2 de_dust cs_mansion awp_face_to_face awp4one aim_map aim_mant1s aim_headshot aim_funcs aim_birchwood aim_aztecplace aim_4aztec Fy_DakXTREM 3_levels 35hp_300spartali 35hp_2 |
32_aztecworld 2rooms_grenades gg_mini_snow_fight gg_loop gg_fy_funtimes gg_fy_aztec_small gg_ff_fun_v3 gg_dusted_houses gg_blue_magic gg_aztec gg_3in1 gg_33_glassroom fy_xpress fy_trampoline fy_snow fy_ice_2 fy_aztec |
|
|
| |
1NoViC3 | Data: Miercuri, 03 Martie 2010, 20:20 | Mesajul # 2 |
Super-Membru
Grup: Manager
| e foarte bine ca ai pus toate hartile care sunt pe server si asi avea rugamintea ca adminii sa mai bage la vot si alte harti de aici, harti care nu sunt bagate la sistemul de vot. Sa mai animam putin serverul. PS: AWP_poland nu merge
hello !!
Mesaj editat de 1NoViC3 - Miercuri, 03 Martie 2010, 20:21 |
|
| |
rcon | Data: Miercuri, 03 Martie 2010, 20:27 | Mesajul # 3 |
Administrator
| pai eu tocmai deaia am afisat hartile aici pt k adminii sa mai bage hartile prin vot si bineinteles poate fiecare are cate o preferinta ...am sa scot harta aia mersi pt atentionare 
|
|
| |
pONEY | Data: Miercuri, 03 Martie 2010, 21:46 | Mesajul # 4 |
Mini-Moderator
Grup: Membru
| INOVICE inteleg aluzia dar nu stiu daca tu sti ca eu caut hartile de ceva vreme si rcon stie asta ca eu l-am rugat de unde sa le iau,si eu toata ziua bag harti care nu s-au jucat la vot dar pt mine vot inseamna ca pun 2,3,4 harti la vot pt a se putea alege din ele.si daca dai la vot totus sa fie macar la inceputul harti nu cand am ak47....ma bucur ca ai schimbat harta pt ca sunt 10 harti care se joaca zilnic numai ca nu era momentul oportun....
rony si toby
|
|
| |
pONEY | Data: Miercuri, 03 Martie 2010, 21:47 | Mesajul # 5 |
Mini-Moderator
| mersi rcon pt harti acum am vazut ca sunt harti care nu s-au mai jucat din vara si cred ca sunt cateva care nu s-au jucat deloc.
rony si toby
|
|
| |
1NoViC3 | Data: Joi, 04 Martie 2010, 16:14 | Mesajul # 6 |
Super-Membru
| Quote si daca dai la vot totus sa fie macar la inceputul harti nu cand am ak47 1. n-am schimbat niciodat o harta decit la sfirsitul celei precedente... 2. atunci cind tu erai la "mijlocul hartii" cu AK47 ..se terminase jocul. Faptul asta poate sa-l confirme si mecla. De fapt..daca imi aduc bine aminte, el ti-a si spus ca jocul se sfirsise cind am schimbat. In fine. PS. N-am vrut sa fac nicio aluzie. Nu inteleg la ce te referi.
hello !!
Mesaj editat de 1NoViC3 - Joi, 04 Martie 2010, 16:21 |
|
| |
rcon | Data: Joi, 04 Martie 2010, 16:58 | Mesajul # 7 |
Administrator
| fratilor nu va mai certati aiurea pe niste harti ..( poate si eu am schimbat o harta dupa cele 5 minute incepute de joc) sau io stiu ce am mai facut ... asta e , si in plus avem un forum dedicat noua adminilor / sloturilor unde ne expunem parerile , supararile sau mai stiu io ce ... si apropo nu stiu ce aveti voi cu novice pt k eu sincer nu l-am vazut niciodata sa faca ceva aiurea , si mai ales ceva sa nu imi placa ... 
|
|
| |
pONEY | Data: Joi, 04 Martie 2010, 18:06 | Mesajul # 8 |
Mini-Moderator
| nu am nimk cu el din contra in ultima vreme mai mult pe el il vad pe server.nu am vrut sa para ca am ceva cu el ,eu am crezut ca bate undeva de asta am scris ce am scris.asa mi sa parut mie,toata lumea mai greseste sunt total deacord cu el ca ar trebuii sa mai schimbam hartile ca de ceva vreme numai 10 harti se joaca.scuze frate daca am inteles eu gresit.si acum haideti la treaba
rony si toby
|
|
| |
mecla_2006 | Data: Joi, 04 Martie 2010, 21:02 | Mesajul # 9 |
-Membru-
| nu mai poney tu nu ai vazut ca se terminase ptr ca au scris aia jos nu mai stiu ce si tu nu ai apucat sa vezi castigatoru si novice a bagat direct harta ca probabil o avea scrisa in consola si a dat doar enter ...de aia ti sa parut tie ......asa ca hai sa ne vedem de codati astia
Mesaj editat de mecla_2006 - Joi, 04 Martie 2010, 21:03 |
|
| |
1NoViC3 | Data: Joi, 04 Martie 2010, 23:19 | Mesajul # 10 |
Super-Membru
|
hello !!
|
|
| |