|
[Plangere]
|
|
| ScufitzaDrojdie | Data: Miercuri, 28 Ianuarie 2009, 18:47 | Mesajul # 1 |
Mini-Membru
Grup: Membru
Status: Offline
| Plangere Impotriva adminului [R]= X_ul = : Harta:sucu_kamil Data:28/1/2009 Ora:19:30-19:38( nu stiu sigur..) Motivul:Restart degeaba.. Dovada: http://www.filebox.ro/download.php?key=dqfqgfkeifvxcz86 http://www.filebox.ro/download.php?key=sg79fwd05ovl5fx5 La poza cu banul adminul pare a fi si analfabet.. Cica "maesh".. Acuma sper sa fie corecta decizia..
shh!
Mesaj editat de ScufitzaDrojdie - Miercuri, 28 Ianuarie 2009, 19:21 |
| |
| |
| rcon | Data: Miercuri, 28 Ianuarie 2009, 19:08 | Mesajul # 2 |
Administrator
Grup: (*-=Administrator=-*)
| Da ai dreptate ar trebui luate masuri cu el , Poate ar trebui sa i luam adminul poate asa se invata minte ... Apropo care a fost mtivul ??? .. in afara de greseala aia de la reason , poate so fi grabit 
|
| |
| |
| ScufitzaDrojdie | Data: Miercuri, 28 Ianuarie 2009, 19:11 | Mesajul # 3 |
Mini-Membru
| ..sincer sa fiu i-am spus daca este prost si sufera de admin..2-3-4 zile da nici chiar atatea ore.. infine sper sa se rezolve..
shh!
|
| |
| |
| S3rGiu | Data: Miercuri, 28 Ianuarie 2009, 19:14 | Mesajul # 4 |
=Moderator=
| rcon ar tr sa iei masuri man...asculta omul asta...stie ce spune :))))
CODATI va avertizez dak va mai prind va transez >:)
|
| |
| |
|
| ScufitzaDrojdie | Data: Miercuri, 28 Ianuarie 2009, 19:24 | Mesajul # 6 |
Mini-Membru
| cum si ce daca este owner??.. si daca vedea postu ce?? de aceea nu mai pot eu ca vede el postul si este owner.. ... Lol Daca mi se scoate banul bine daca nu iara bine.. Ma rog.. Rcon ast raspuns..
shh!
Mesaj editat de ScufitzaDrojdie - Miercuri, 28 Ianuarie 2009, 19:28 |
| |
| |
|
| ScufitzaDrojdie | Data: Miercuri, 28 Ianuarie 2009, 19:30 | Mesajul # 8 |
Mini-Membru
| 1: Pe cine faci copil pustiulica?? 2:Nu stiu ce inseamna owner.. Ma inveti?? Si hai gata ca nu am chef de cearta.. 
shh!
|
| |
| |
|
| Scorpion | Data: Miercuri, 28 Ianuarie 2009, 19:34 | Mesajul # 10 |
Mini-Moderator
Grup: Manager
| 1.mai putza!! cati ani ai? 2.OWNER (daca vrea ca sa opreasca serv sau alte modificari sau daca nu mai vrea admini pe serv ii scoate daca nu stii uitate acolo la ADMINI ACTIVI PE SERVER)
i love my people :))))))
|
| |
| |
|
| S3rGiu | Data: Miercuri, 28 Ianuarie 2009, 19:39 | Mesajul # 12 |
=Moderator=
| ba idiotule x si rcon st unul si acelasi....aqm el decide c decizie ia impotriva ta
CODATI va avertizez dak va mai prind va transez >:)
|
| |
| |
|
| ScufitzaDrojdie | Data: Miercuri, 28 Ianuarie 2009, 19:44 | Mesajul # 14 |
Mini-Membru
| Scorpion.. am 24 ani.. Oana.. te bagi in seama degeaba.. Si mario pe cine faci tu idiot.. Oricum.. nu am cu cine ma intelege.. aja ca ori se scoate banul .. Ya ya chon dhios!!
shh!
|
| |
| |
| rcon | Data: Miercuri, 28 Ianuarie 2009, 19:45 | Mesajul # 15 |
Administrator
Grup: (*-=Administrator=-*)
| scufitzo nu am nici o treaba cu tine dar singurul lucru care nu mi-a placut este k ai injurat la adresa mea pe server plus aici in forum "cika analfabet" in primu rand omu de nervi mai greseste si asta e se intampla apropo daca eram analfabet cum mai reuseam sa iti dau ban ??? i-a gandeste-o , si daca vrei unban trebuie sa promiti k incetezi cu injuratul mai ales la adresa adminilor (sant si reguli scrise si in forum si la intrare pe server) deci zi aici daca vrei unban promite k iei masuri impotriva vorbelor care le spui .
|
| |
| |